Jakub Forgács Správy

Letná premiéra: V Košiciach otvorili mestskú pláž aj s pieskom, čo všetko tam nájdete?

Atmosféru prímorského letoviska s pieskom, ležadlami a netradičnými formami oddychu si môžu toto leto užiť obyvatelia a návštevníci Košíc. Mestskú Magio pláž, ktorá v minulosti fungovala len v Bratislave, dnes prvýkrát otvorili v košickej rekreačnej lokalite Jazero.

Ilustračný obrázok k článku Letná premiéra: V Košiciach otvorili mestskú pláž aj s pieskom, čo všetko tam nájdete?
Zdroj: TASR

Fungovať bude do 8. septembra, pripravený bude sprievodný program pred deti i dospelých. Areál Magio pláže, ktorý sa rozprestiera na ploche vyše 10 000 štvorcových metrov, tvoria viaceré športoviská, detské pieskovisko a plážový bar. Samotná piesková pláž zaberá 2 000 štvorcových metrov a ponúka viaceré relaxačné zóny.

Pre športových nadšencov je k dispozícii profesionálne volejbalové ihrisko, multifunkčné pieskové ihrisko, spinningový a crossfitový areál, zóna aerobiku, bedminton či stolný tenis. Celý plážový komplex je pokrytý bezplatným internetovým Wi-Fi signálom.

Deti sa v rámci programu môžu tešiť na súťaž v stavaní hradov z piesku, Deň Šmolkov či tvorivé dielne. Mládež pobaví Silent disco a ukážky adrenalínových športov, všetci návštevníci sa môžu zapojiť do pravidelných fitnes cvičení a kurzov tanca. Kultúrne zážitky im prinesú filmové predstavenia letného Bažant kinematografu alebo knižné tituly z mestskej knižnice. Kompletný program je na webstránke www.magioplaz.sk.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM