Lenka Fedorová Rôzne

Leto oficiálne začalo: FOTO a VIDEO z prvého letného dňa na známom košickom kúpalisku

Najteplejšia časť roka je oficiálna tu! Aj keď Košičanov v poobedných hodinách prekvapil dážď, to nebránilo tomu, aby začiatok dňa strávili na obľúbenom kúpalisku.

Ilustračný obrázok k článku Leto oficiálne začalo: FOTO a VIDEO z prvého letného dňa na známom košickom kúpalisku
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý letný deň priniesol zrána do metropoly východu ukážkové slnečné počasie. Napriek neskoršej poobednej prehánke stihlo množstvo Košičanov vyraziť k vode. Aktuálne má už svoje brány otvorené kúpalisko Ryba Anička, Mestská plaváreň i kúpalisko Triton. Ako to vyzeralo v prvý letný deň práve na Tritone?

Kúpalisko Triton, na ktorom sa ako jedinom v Košiciach nachádza aj tobogán a štvorprúdová šmýkačka, otvorilo už o deviatej hodine. Aj keď kúpalisko zahájilo tohtoročnú sezónu už 16. júna, prvý letný deň prilákal k vode pár desiatok Košičanov.

V OBRAZOCH: Horúce dni si Košičania užívali na kúpalisku
9
Galéria

Triton ponúka verejnosti tri neplavecké bazény. Jeden pre dospelých, vhodný aj na plávanie, jeden relaxačný a bazén so šmýkačkou pre deti. Návštevníci môžu využívať aj spomínanú štvorprúdovú 60 m šmýkačku s dojazdovým bazénom a 84 m tobogánom. Prekvapenia, ktoré pravádzkovatelia pre návštevníkov chystajú zostávajú zatiaľ tajomstvom.

„V rámci sezóny pripravujeme viaceré novinky pre návštevníkov, ktoré vopred nechceme zverejňovať nakoľko majú byť prekvapením,“ informovali nás z Miestneho podniku služieb.

Prehľad aktuálnych cenníkov na jednotlivých košických kúpaliskách si môžete prečítať v článku Cenníky na košických kúpaliskách: Kde zaplatíte najmenej, kde najviac a čo všetko je v cene?

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM