Lukáš Zavacký Futbal

Lokomotíva Košice valcuje: Zo šatne počuť pokriky titulu, je tu však jeden problém!

Spolu s Bardejovom je jediným mužstvom, ktoré v skupine o postup ešte neprehralo. Dokonca ani neremizovalo. Lokomotíva Košice poráža jedného za druhým a pokojne by mohla myslieť na postup. Niečo jej v tom však bráni.

Ilustračný obrázok k článku Lokomotíva Košice valcuje: Zo šatne počuť pokriky titulu, je tu však jeden problém!
Zdroj: TASR

Trpkosť prehry nezažili futbalisti Lokomotívy už jedenásť stretnutí po sebe. Nachádzajú sa na tretej priečke, ale len o skóre za Liptovským Mikulášom a mestským rivalom VSS. Naposledy zvíťazili proti Nitre na domácom štadióne 1:0.

„Výkon nebol taký, ako sme si predstavovali, ale tri body sa rátajú. Museli sme zmeniť systém hry, keďže Ľubo Korijkov je zranený. Možno nám to trošku zväzovalo nohy,“ uviedol kapitán mužstva, Patrik Zajac, ktorý v 70. minúte premenil pokutový kop a rozhodol o triumfe domácich.

S výsledkami teda môžu byť Košičania nadmieru spokojní. Nemožno sa preto čudovať, že zo šatne počuť pravidelne po zápasoch pokriky hráčov, ktorí volajú po víťazstve v súťaži. „Ani neviem, kedy to začalo. Asi v Borčiciach. Odvtedy kričíme, že ligu vyhráme. Hoci z nej nemôžeme postúpiť,“ priznal skúsený stredopoliar.

Lokomotíva Košice je totiž farmou FK Zemplínu Michalovce. A aj v prípade najväčšieho úspechu by sa musela uspokojiť len s ďalším účinkovaním v DOXXbet lige. Motivácia jej však určite nechýba.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24/fcloko­motiva.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM