Alexandra Kolínská Kultúra

Ľudí zasiahla prekvapivá správa: V Košiciach zrušili koncert Chrisa Normana a nielen to!

Koncert Chrisa Normana a navyše aj celé podujatie Open fest 2, ktoré sa malo konať v sobotu 2. augusta v košickom amfiteátri, sú z organizačných dôvodov zrušené. Informoval o tom Tomáš Čižmárik, hovorca organizácie K13 – košické kultúrne centrá.

Ilustračný obrázok k článku Ľudí zasiahla prekvapivá správa: V Košiciach zrušili koncert Chrisa Normana a nielen to!
Zdroj: TASR

„Vzniknutá situácia nás mrzí, avšak K13 ako spoluorganizátor mala na starosti technické zabezpečenie podujatia a bezpečnú prevádzku areálu amfiteátra, na sobotňajšie podujatie bolo všetko pripravené. Zodpovednosť za umeleckú časť podujatia a zazmluvnenie umelcov bola v tomto prípade na pleciach spoluorganizujúcej umeleckej agentúry EPG,“ oznámil Čižmárik.

Podľa vyjadrenia zástupcu agentúry Jána Poliaka predpovede počasia, ktoré na víkend avizujú dážď a búrky, ovplyvnili predaj lístkov. „Skupiny, ktoré mali vystúpiť s Chrisom Normanom, dostanú šancu v náhradnom termíne alebo na ďalších akciách agentúry,“ informoval Poliak.

Ako dodal, zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti a bude možné ich použiť aj v prípade, že na náhradný termín bude vstupenka drahšia kvôli ďalšiemu hviezdnemu interpretovi. „V prípade, že budú chcieť fanúšikovia peniaze za lístky vrátiť, môžu tak urobiť v mieste ich zakúpenia,“ doplnil Poliak.

foto: tasr

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM