Alexandra Kolínská Krimi

Lukáš (24) lieta v poriadných problémoch: Zameral sa na jednu kameru, tretia krádež mu už veru nevyšla!

Do vtedy sa chodí s krčahom pre vodu, kým sa nerozbije. Ten Lukášov (24) už veru praskol. Podľa slov polície si mladík chodil pre kamery do obchodného centra, no tretí pokus mu už nevyšiel.

Ilustračný obrázok k článku Lukáš (24) lieta v poriadných problémoch: Zameral sa na jednu kameru, tretia krádež mu už veru nevyšla!
Foto: Rastislav Búgel

Košickí policajti vypátrali a zo spáchania prečinu krádeže obvinili 24-ročného Košičana Lukáša. „Obvinený sa dopustil viacero krádeží, zameriaval sa na videokamery konkrétnej jednej a tej istej značky, pre ktoré si chodil do jedného z obchodných domov v Košiciach,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Prvú kameru ukradol dňa 19. apríla tohto roku v poobedňajších hodinách. Pre druhú si prišiel o štyri dni neskôr dopoludnia. O dva dni neskôr ho pri tretej krádeži už prichytil pracovník SBS,“ povedal.

„Opäť sa pokúsil z predajného pultu ukradnúť HDD kameru. Mladíka následne zaistili policajti. Celková škoda bola vyčíslená na takmer 700 eur,“ dodal Szabó. V prípade dokázania viny mu hrozí pobyt za mrežami na šesť mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM