Peter Handzuš Rôzne

Lukáš Horák po Bigger's Better: Nie som sklamaný

Nádherný večer pre fanúšikov boxu pripravil v Poprade Lukáš Body z klubu Kickbox Muay-thai S.T.S. Poprad, ktorý dostal možnosť zorganizovať jeden z pyramídových turnajov v profesionálnom boxe Bigger's Better.

Ilustračný obrázok k článku Lukáš Horák po Bigger's Better: Nie som sklamaný
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

O úvodný program Bigger's Better v Poprade sa kvalitnými zápasmi postarali kickboxeristi. Počas hlavnej časti večera sa v ringu predstavilo osem pästiarov. Slovenské farby hájili Ivan Bartek a Lukáš Horák. Kým Bartekovi zápas nevyšiel, Horák postúpil v pyramíde až do finále, kde si to rozdal s Rumunom Lucianom Botom.

Postup do finále Bigger's Better v Portugalsku si nakoniec vybojoval Rumun. Horák mal počas prvých troch kôl finálového zápasu jasne navrch. Aj preto zavládlo obrovské sklamanie v radoch divákov, keď rozhodca zdvihol po extra šiestom kole nad hlavu ruku Luciana Bota.

Košický borec to však bral športovo. „Nie som sklamaný. Som rád, že sa to všetkým páčilo a preto som prišiel. Je to len šport,“ povedal Horák po finálovom zápase, v ktorom hral o finančnú prémiu 15 tisíc dolárov.

Bigger's Better - Box
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Bigger's Better - Box
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM