Monika Földešiová Tlačové správy

Lyžovačka na Donovaloch: Na tieto atrakcie sa môžete tešiť túto sezónu!

(PR) - Najpopulárnejšie lyžiarske stredisko na strednom Slovensku poteší svojich návštevníkov aj tento rok. Pripravilo si pre vás množstvo lákavých atrakcií i výhod, ktoré ponúkajú jedine Donovaly. Prečítajte si, aké výhody môžete čerpať počas tejto sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Lyžovačka na Donovaloch: Na tieto atrakcie sa môžete tešiť túto sezónu!
Zdroj: Dnes24.sk

FUN PARK – veľa zábavy bez strachu z lyžovania

Kde inde naučiť svoje ratolesti lyžovať pod odborným dohľadom? Predsa v najväčšom detskom FUN PARKU v strednej Európe! Vo FUN PARKU je k dispozícii 9 posuvných pásov, pomocou ktorých sa deti naučia lyžovať oveľa ľahšie, bez strachu a hlavne zažijú pri tom veľa zábavy. Nechýba ani karusel – kolotoč poháňaný motorom, ktorý je veľkým pomocníkom pri lyžiarskej výučbe. Deti sa učia lyžovať v lyžiarskej škôlke už od 3 rokov a práve pre deti, ktoré začínajú, sú posuvné pásy najväčším pomocníkom.
„Každý deň o 12:00 pozývame všetky deti aj dospelých na jedinečnú Show na snehu s množstvom hier a zábavy a nezabudnuteľnú jazdu v snežnom vláčiku. Tešia sa na vás naši maskoti Dodo, Lulu, Brumík a myšiaci PARK SNOW. Všetky deti z Brumíkovej škôlky navyše získajú pekný darček,“ láka najmenších návštevníkov Miroslav Dobrota, marketingový manažér PARK SNOW Donovaly.

Všetko o FUN PARKU ako aj cenník hľadajte TU

Celodenná lyžovačka s PARK SNOW Card v hlavnej sezóne pre dospelú osobu už od 17,50 €!

PARK SNOW Card – Vezmite si svoju dovolenku do vlastných rúk!
Aj tento rok prichádza stredisko s čoraz populárnejšou PARK SNOW kartou. Tú dostane každý návštevník, ktorý využije ubytovanie v partnerskom zariadení minimálne na 2 noci. „Vzhľadom na zvyšovanie atraktivity ponúkaných služieb, resp. zliav, ktoré môže hosť využívať prostredníctvom tejto karty, bude v tejto sezóne vydanie karty spoplatnené sumou 2,20 eur. Ostatné podmienky zostávajú nezmenené a hostia môžu túto bezplatnú zľavovú kartu využívať ako doposiaľ,“ vysvetľuje Dobrota.

ZĽAVY, ktoré kartou získavate:
- zľavy na 3-dňový a 6-dňový skipas v stredisku PARK SNOW Donovaly
- zľavy v požičovniach lyžiarskeho & snowboardového výstroja, lyžiarskych a snowboardových školách, aquaparkoch
- ďalšie zľavy a ostatné výhody bližšie opísané na webovej stránke www.parksnow.sk

Dôležitou zmenou je re-dizajn vizuálu pobytovej karty, ktorý je vyslovene zimný. Bonusom spolu s kartou je klasická poštová pohľadnica, ktorú môže hosť zaslať alebo si ponechať ako suvenír.

O tom, ako PARK SNOW card získate, ako funguje a na ktorých partnerských miestach ju môžete využiť, sa dočítate na www.parksnowcard.sk.

Ešte VÝHODNEJŠÍ 8-hodinový výberový lístok

8-hodinový výberový lístok je lístok vhodný pre všetkých, ktorí si chcú užiť slobodu a nechcú sa viazať kúpou časových lístkov a pri častejších návštevách nášho strediska nelyžujú celý deň. Prvým prechodom cez turniket sa odpočíta z lístka 1 hodina, počas ktorej môže majiteľ lístka uskutočniť neobmedzený počet jázd. Ak po uplynutí tejto hodiny už žiadny ďalší prechod cez turniket neuskutoční, na lístku zostáva 7 hodín.

Príklad: Prichádzam do strediska, 8:25 si v pokladni kúpim 8-hodinový výberový lístok. Prvýkrát prechádzam cez turniket o 8:31. V tomto momente mi z lístka odpočíta celú jednu hodinu do 9,31. Ďalšie jazdy uskutočním napr. 8:44, 9:05, 9:18, 9:29. Potom sa rozhodnem, že si urobím prestávku a idem do Husky baru. Na lístku mám stále k dispozícii ešte celých 7 hodín. Opäť lyžujem od 11:40 (bude mi odpočítaná druhá hodina do 12:40), urobím však len jednu jazdu a stretnem známeho, ktorý ma zavolá na obed. Po obede sa už na svah nevrátim, zostáva mi lístok so 6 hodinami, ktoré môžem využiť podobným spôsobom ktorýkoľvek iný deň, príp. ešte v rovnaký deň na večerné lyžovanie.

POZOR! 8-hodinové výberové lístky zakúpené v období do 22.12.2013 platia len do tohto termínu. Lístky zakúpené po 23.12.2013 je možné využiť do konca lyžiarskej sezóny 2013/2014. 8-hodinový výberový lístok je prenosný, nie je vystavený na meno a fotografiu majiteľa.

Ďalšie atrakcie v stredisku PARK SNOW Donovaly

  • bezplatná umelá ľadová plocha
    • Riders park – snowpark,
    • detský PATTY SKI Funpark s animačným programom pre deti
    • 18,4 km bežeckých trás
    • snowparagliding, psie a konské záprahy
    • tobogánová bobová dráha (v prevádzke len počas letnej sezóny)

Lyžiarska sezóna 2013/2014 v časti Záhradište OTVORENÁ!

Celodenná lyžovačka len za 9 eur!
Len 9€ zaplatí každý návštevník za celodenný lístok v stredisku PARK SNOW Donovaly. Neváhajte, využite túto skvelú ponuku a lyžujte za jedinečnú cenu 9 eur aj vy! AKCIA PREDĹŽENÁ AŽ DO ŠTVRTKA 19. DECEMBRA!!!

K dispozícii sú momentálne zjazdovky pri Lomenej pome a pri vleku P2 v celkovej dĺžke 1,2 km.

Premáva 4-sedačková lanovka Buly Expres Záhradište a vlek P2.
Otváracie hodiny: 8:30 – 15:30, zatiaľ bez večerného lyžovania.

Viac na www.parksnow.sk

Lyžovačka na Donovaloch: Na tieto atrakcie sa môžete tešiť túto sezónu!
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM