Lenka Fedorová Rôzne

Mafia Corner nakrútili nový klip v Košiciach: Slávny hit Sklíčka v novom šate!

Za deň viac ako 40 000 pozretí! Mafia Corner a Stefi predstavil nový hit. Čo robia teraz holky z naši školky? To musíte vidieť :)

Ilustračný obrázok k článku Mafia Corner nakrútili nový klip v Košiciach: Slávny hit Sklíčka v novom šate!
Zdroj: YouTube.com

Značku Mafia Corner netreba zvlášť predstavovať. Čo song, to hit. Aj keď za názvom kapely stojí len jeden človek, Mike alias Michal Marušin, spolupráca so slovenskými interprétmi mu ide ako po masle. Východniari však držia ruka v ruke, a tak si aj v prvom tohtoročnom hite prizval na spoluprácu speváčku Stefi.

Mafia Corner sa po úspešnom roku 2016 vracia na hudobnú scénu a opäť sľubuje, že rok 2017 bude plný hitov, ktoré už roztancovali nejedného Slováka.

„Prvý singel z tohtoročnej hudobnej ponuky je cover k legendárnej piesni od skupiny Modus – “Ty, ja a môj brat“, ktorú všetci poznáme už pod zľudoveným názvom “Sklíčka“,“ uviedol Mike a ako ďalej dodal: „Spoločným zámerom bolo prejaviť úctu pôvodným autorom a primiešať tam niečo, čo je blízke mladším generáciám.“

Tak ako klip k hitu Sme také aké sme, aj klip k novej skladbe Sklíčka nahrávali v Košiciach. Presvedčte sa, či sa mu prvý novoročný song podaril.

Ako Mike pre náš web prezradil, klip natáčali v priemyselnej zóne mesta, kde je množstvo skladov a hangárov. „Natáčalo sa až nezvyklo dobre a bez väčších problémov. Musím povedať, že na to, ako sa vie všetko niekedy dokašľať, toto prebiehalo veľmi hladko,“ uviedol.

„S týmto mestom mám dlhú históriu, študoval som tu na štátnom konzervatóriu a vždy sa tu rád vraciam. Mám tu kopec známych a priateľov, obľúbené reštaurácie a bary. Nočné Košice v lete na Hlavnej ulici…no neviem či je niečo lepšie, a to som už žil v iných mestách na Slovensku a v Európe,“ priblížil na záver dôvod nakrúcania klipu v Košiciach.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM