Alexandra Kolínská Hokej

Malým hokejistom začal letný camp: S našimi najmenšími vykorčuľovali aj majstri HC Košice

Odborný tréningový proces - Letný hokejový kemp HC Košice odštartoval pod vedením košických kvalifikovaných mládežníckych trénerov. Deti čaká kopec driny, no počas campu sa stretnú aj s našimi majstrami.

Ilustračný obrázok k článku Malým hokejistom začal letný camp: S našimi najmenšími vykorčuľovali aj majstri HC Košice
Zdroj: Dnes24.sk

8. letný hokejový kemp HC Košice sa koná v dňoch 3.8.2015 až 7.8.2015. „Pre deti sú pripravené širokospektrálne aktivity – tréningové jednotky zamerané na nácvik a zdokonaľovanie herných činností (korčuľovanie, vedenie puku, načasovanie a spracovanie prihrávky i techniku streľby), korekciu nežiadúcich zlozvykov, či nácvik a zdokonaľovanie pohybovo-koordinačných schopností a zručností mladých hokejistov,“ uvádza oficiálny web HC Košice.

Podľa klubového webu, okrem ľadu, budú mať účastníci kempu k dispozícii aj množstvo iných aktivít. „Trávnaté ihrisko, multifunkčné ihrisko, či telocvičňu a florbalovú halu, bowling a iné zariadenia. Nebudú chýbať najrôznejšie športové a vedomostné súťaže. Zaujímavosťou úvodného dňa je napríklad popoludňajší kickboxing,“ dodávajú.

Tak ako v minulosti, keď deti navštívili hokejové osobnosti A-mužstva HC Košice Richard Jenčík, Peter Bartoš, Jiří Bicek, Martin Štrbák, či Martin Marinčin, Marek Svatoš, Tomáš Slovák, Tomáš Jurčo, Rastislav Staňa, Tomáš Marcinko a mnohí iní, tak ani tento ročník nie je v tomto smere výnimkou.

Hneď prvý tréning detí na ľade, ktorý viedli tréneri Marinčin, Franc, Pollák a Orsag, podporili naši hokejisti Matej Češík, Peter Sojčík a Juraj Cebák. Nie inak tomu bude počas celého týždňa.

A-mužstvo HC Košíc čaká v utorok 4.8.2015 druhý prípravný zápas s HKM Zvolen o 17:00 hodine v Steel Aréne. Prvý odohrali Oceliari v Poprade, kde úspešne zdolali súpera 1:3.

Foto: HC Košice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM