Alexandra Kolínská Krimi

Marcel (30) v deň svojich narodenín na Čárskeho predával pervitín: Policajtov skúšal aj podplatiť!

Košičan si v deň svojích narodenín poriadne zavaril. Podľa hovorcu polície našli muži zákona u Marcela (30) poriadne množstvo drogy. Teraz mu hrozí pobyt za mrežami na 15 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Marcel (30) v deň svojich narodenín na Čárskeho predával pervitín: Policajtov skúšal aj podplatiť!
Zdroj: TASR

V sobotu vo večerných hodinách bolo v Košiciach poriadne rušno. „Hliadka Obvodného oddelenia PZ Košice Sever počas výkonu služby získala od občana informáciu o možnom predaji drog na Čárskeho ulici v Košiciach. Policajti informáciu okamžite preverili a na mieste skontrolovali podozrivú osobu,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Počas overovania totožnosti sa podozrivý muž pokúsil hliadke uniknúť, čo sa mu aj napriek fyzickému útoku na policajtov nepodarilo. Keď mu to nevyšlo, pokúšal sa policajtov podplatiť. Tento jeho čin už rieši vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry. Napokon policajtom po výzve dobrovoľne vydal zatavenú injekčnú striekačku s bielou kryštalickou látkou, ktorú neoprávnene prechovával. Predbežná expertíza potvrdila, že ide o 0,34 gramov látky s 57,1% metamfetamínu. Z tohto množstva by bolo možné pripraviť až 19 obvykle jednorazových dávok drogy,“ povedal Szabó.

Muži zákona v Košiciach začali trestné stíhanie vo veci prečinu útoku na verejného činiteľa a Marcela (30) z Košíc obvinili zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi obvinil. Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí pobyt za mrežami na 10 až 15 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM