Lukáš Zavacký Správy

Medzinárodný festival tanečnej hudby v Košiciach: 50 dídžejov, Pil C a ďalšie namotávky zdarma!

Košice budú onedlho žiť tanečnou hudbou. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo lákadiel. Chýbať nebude obľúbený slovenský raper s prezývkou Pil C.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodný festival tanečnej hudby v Košiciach: 50 dídžejov, Pil C a ďalšie namotávky zdarma!
Zdroj: TASR

Udalosť s názvom Free Summer 2016 otvorí už svoj 15. ročník. V minulosti na ňu zavítalo množstvo známych hudobníkov. Napríklad A.M.O. a Moja Reč zo Slovenska, Muzzaik z Maďarska, Bryan Cox z USA či Woluux z Veľkej Británie.

„Filozofiou organizátorov je predstaviť nových umelcov, dídžejov, hudobné skupiny a tiež trendy v tanečnej hudbe na multižánrovom open-air festivale so vstupom zdarma,“ uvádzajú organizátori na svojej webovej stránke.

A tento rok určite nebude zaostávať za predošlými. O muziku sa postará až 50 ľudí za mixpultom na 3 pódiách. Predstaví sa napríklad Fisherman & Hawkins z Holandska a Kamp! z Poľska, ale tiež Tamira aka Lady M, Sensoreal a DJ Tlama. Zabudnúť netreba na špičku našej hiphopovej scény. Zabávať totiž bude aj Pil C a Boy Wonder.

Akcia sa uskutoční 23. júla na lúkach pod Bankovom v Košiciach od 17:00 do skorých ranných hodín. Očakáva sa niekoľkotisícová návšteva najmä mladých ľudí. V areáli festivalu sa vybudujú stánky s nápojmi a jedlom.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM