Alexandra Kolínská Tlačové správy

Melodický večer v príjemnej spoločnosti: V Collosseu sa predstaví trio Ravenclaw, Within Silence a Slip of the Lip

Rozhodne neseďte doma a príďte sa na úvod školského roka poriadne zabaviť. Metropolu východného Slovenska ovládne dávka melodiky v podaní stálic RAVENCLAW a WITHIN SILENCE, ktorých doplnia rockeri SLIP OF THE LIP.

Ilustračný obrázok k článku Melodický večer v príjemnej spoločnosti: V Collosseu sa predstaví trio Ravenclaw, Within Silence a Slip of the Lip
Zdroj: Dnes24.sk

Tri košické kapely RAVENCLAW, WITHIN SILENCE a SLIP OF THE LIP sa v piatok 18. septembra 2015 predstavia v známom klube Collosseum. Akcia sa volá Cassovians Metalliance Fest.

Rozhodne neseďte doma a príďte sa na úvod školského roka poriadne zabaviť. Metropolu východného Slovenska ovládne dávka melodiky v podaní stálic RAVENCLAW, WITHIN SILENCE, teda niekdajšiu kapelu RIGHTDOOR, ktorá pokračuje v kariére pod vyššie spomenutým názvom. Ich debutový album „Gallery of Life“ vydalo švédske vydavateľstvo Ulterium Records! Dvojicu doplnia rockeri SLIP OF THE LIP.

Trio domácich kapiel sa predstaví v známom košickom klube Collosseum. Koncert začína o 18:00 hod., vstupné je v predpredaji v MIC – v Mestských informačných centrách – Košice, hlavná 32, v klube Collosseum na vrátnej 70 a v Music centre na Zvonárskej ulici č.12.

RAVENCLAW

Košické stálice hrajú koncerty a tvoria hudbu už 13 rokov. Kapela chystá počas tohto roka nový singel, a ak sa všetko podarí ako plánujú, materiál bude k dispozícii už pre návštevníkov košického koncertu. Koncertný rok 2015 začal pre RAVENCLAW v českom meste Šternberk, kde na hlavnom námestí odohrali vydarený koncert počas vyvrcholenia osláv mesta. Skôr ako sa uskutoční Cassovians Metalliance Fest predstavia sa ešte v auguste na festivale Rock pod Kameňom v Snine a na banskobystrickom amfiteátri v spoločnosti kapiel HELLOWEEN, KREATOR, ELUVEITIE alebo REFUGE. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 80-minútový program. Videoklip „Today“: https://www.youtube.com/watch?…

WITHIN SILENCE

Mladá power melodic metalová formácia RIGHTDOOR sa rozhodla pokračovať pod názvom WITHIN SILENCE a v máji im celosvetovo vyšiel debutový album „Gallery of Life“ pod krídlami švédskeho vydavateľstva Uletrium Records. Letnú koncertnú sezónu odštartovali na Topfeste. Skôr ako sa predstavia v septembri na domácej pôde, budú mať august, taktiež nabitý. Zahrajú si na Rock pod Kameňom, v Hodoníne na festivale Made of Metal a taktiež sa zúčastnia koncertu v Banskej Bystrici, podobne ako RAVENCLAW. Leto uzavrú práve košickým festom Cassovians Metalliance. Nenechajte si preto ujsť ich šou, WITHIN SILENCE sa na domácej pôde predstavia prvýkrát od vydania debutu. Videoklip „Silent Desire“ – https://www.youtube.com/watch?…

SLIP OF THE LIP

SLIP OF THE LIP sú rockeri, ktorí to vedia poriadne roztočiť a preto nemôžu na tejto akcii chýbať. Skupina funguje od roku 2013, vo februári vydali debutový album „For the First Time“, ktorý obsahuje 7 piesní. Počas tohto roka vyhrali aj súťaž ROKOKO (Rockový košický kolotoč). Predpredaj lístkov za symbolickú cenu bude spustený na konci júla. Zakúpiť si ich budete môcť v: MiC – Mestské informačné centrá Košice, Hlavná 32 (0911 567 423), Music Center Košice, Zvonárska 12, alebo priamo v klube Colloseum na ulici Vrátna 70.

FOTO: Finále Cassovians Fest Metalliance už čoskoro v Košiciach!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM