Zuzana Vajayová Rôzne

Mestskú plaváreň otvoria už 3. júna

Prevádzku na Mestskej plavárni na Rumanovej ulici pre letnú sezónu 2011 zaháji Tepelné hospodárstvo Košice (TEHO) už 3. júna.

,,Sme radi, že po niekoľkých týždňoch usilovných príprav môžeme spustiť letnú sezónu na Mestskej plavárni ešte v skoršom termíne ako po uplynulé roky, čím budú mať občania nášho mesta k dispozícii prvé otvorené kúpalisko v Košiciach v tejto sezóne," skonštatoval konateľ TEHO Juraj Slafkovský.

Dodal, že nové nátery a opravy bazénov, údržba trávnikov, ale aj výmena starých a poškodených ležadiel za nové, viac lavičiek na sedenie, to je len časť z toho čo museli pracovníci TEHO zvládnuť za veľmi krátky čas. „Všetky športoviská pre aktívny oddych prešli úpravami a budú počas tejto sezóny návštevníkom plavárne plne k dispozícii,“ dodal Slafkovský.

Pre túto letnú sezónu chcú prevádzkovatelia plavárne novinkami potešiť najmä rodiny s menšími deťmi, a to inštaláciou vahadlovej hojdačky, hojdačky pre najmenších a preliezačky so šmýkačkou. „Zároveň veríme, že našich návštevníkov potešíme aj širším výberom občerstvenia a nápojov. Teší ma, že môžem Košičanom v mene spoločnosti TEHO oznámiť, že aj napriek týmto viacerým novinkám sa ceny vstupného a ani ceny občerstvenia zvyšovať nebudú. Prevádzkovanie plavárne považujeme v spolupráci s mestom Košice za službu obyvateľom nášho mesta," uzavrel Slafkovský.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM