Alexandra Kolínská Futbal

MFK otestuje sily nového gólmana: Kto bude tretí brankár?

Po odchode brankára Darka Tofiloského musia košickí futbalisti doplniť svoje sily. Na čele s novým trénerom tak otestujú schopnosti ďalšieho hráča, ktorý prišiel na skúšku zo ŽP Šport Podbrezová.

Ilustračný obrázok k článku MFK otestuje sily nového gólmana: Kto bude tretí brankár?
Zdroj: TASR

Futbalový brankár Andrej Maťašovský, ktorý naposledy pôsobil v ŽP Šport Podbrezová, sa v stredu pripojil k tímu MFK Košice. Klub z metropoly východu hľadá po odchode Darka Tofiloského (FC Tours) tretieho gólmana k dvojici Nikola Stijakovič a Matúš Ružinský.

„Je po zranení. Uvidíme, v akej je forme. Zostane u nás do konca týždňa. Dostane príležitosť v dvoch najbližších zápasoch v Liptovskom Mikuláši a aj v Spišskej Novej Vsi,“ povedal pre klubový web vedúci A-mužstva Roman Šimko.

Dvadsaťšesťročný Maťašovský bol v Podbrezovej na hosťovaní z Dubnice. Na jeseň nastúpil na 13 zápasov, pričom vychytal šesťkrát nulu a bol pri devätnástich z 21 jesenných bodov Podbrezovej. Na Horehroní sa s ním rozlúčili na pokyn majiteľa klubu a dôvodom mala byť jeho neúčasť na tribúne počas stretnutia 18. kola doma s Ružomberkom.

V tíme MFK pribudol aj nový kouč Marek Fabuľa po tom, čo na jeseň predčasne odišiel z trénerského postu český odborník Radoslav Látal. Viac o zvolení nového trénera sa dočítate v článku Dôležitá stolička konečne obsadená: Poznáme meno nového trénera futbalistov!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM