Lenka Fedorová Rôzne Správy

Milovníci počítačových hier zbystrite: Jedinečná akcia prichádza do Košíc

Priaznivci modernej techniky si už čoskoro prídu na svoje. Do metropoly východu zavíta unikátna akcia, ktorá dá vyniknúť novým technológiám.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci počítačových hier zbystrite: Jedinečná akcia prichádza do Košíc
3
Galéria
Zdroj: Petra Kollár

15. október bude dňom, keď sa v metropole východu stretnú priaznivci operačného systému Windows, virtuálnej reality a hier. Organizátori si pripravili viaceré exkluzívne novinky.

Návštevníci sa môžu tešiť na stovky vystavených produktov a zariadení z oblasti notebookov, stolových počítačov, tabletov či hier. Pripravené sú aj novinky z oblasti virtuálnej a rozšírenej reality. Okrem toho budú mať návštevníci exkluzívnu príležitosť vyskúšať si medzi prvými na Slovensku okuliare pre rozšírenú realitu.

Pripravené sú samozrejme aj súťaže a kvízy o hodnotné ceny, ako aj množstvo drobných pozorností od jednotlivých vystavovateľov.

Fanúšikov virtuálnych, ale aj reálnych koní pod kapotou v Xbox zóne čaká ForzaHorizon 3 v 4k rozlíšení a legendárny športiak Ford Mustang. Počas celého dňa budú k dispozícii fotosteny, kde si budete môcť vytvoriť vlastnú spomienku na akciu. Akcia sa uskutoční 15. októbra tohto roku o 10:00 hodine v hoteli Hilton.

Môže vás zaujímať:

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM