Barbara Dallosová Krimi

Miro (38) spôsobil vážnu nehodu, vodička seatu (37) s ťažkými zraneniami: Čo sa vlastne stalo?

Zrážka v protismere, auto v priekope, ťažko zranená žena. Košičan na mercedese sa podľa polície dostatočne nevenoval riadeniu a na križovatke neďaleko mesta spôsobil nehodu, ktorú si zlízli ešte ďalšie dve autá.

Ilustračný obrázok k článku Miro (38) spôsobil vážnu nehodu, vodička seatu (37) s ťažkými zraneniami: Čo sa vlastne stalo?
Zdroj: TASR

Ako informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó, Miroslav (38) z Košíc má na krku obvinenie z prečinu ublíženia na zdraví, hrozí mu jeden až päť rokov v chládku.

Podľa slov hovorcu šiel Miroslav na aute značky Mercedes Benz v pondelok (26.10.) v poobedných hodinách v smere z Čečejoviec do Moldavy nad Bodvou.

,,Na trojramennej križovatke v dôsledku dostatočného sa nevenovaniu vedeniu vozidla a nesledovaniu situácie v cestnej premávke narazil do pred ním idúceho osobného motorového vozidla zn. Seat Cordoba, ktoré riadila 37-ročná vodička z okresu Košice-okolie," uviedol Szabó.

Ako pokračoval, vodička práve odbočovalo vľavo smerom na Mokrance, keď prišiel náraz. Ženu na Seate podľa policajnej správy odhodilo do protismeru, kde narazila do prichádzajúceho vozidla Fordu, v ktorom sedel ďalší Košičan (32). Ten podľa slov polície zrážke zabrániť nedokázal zabrániť a prednou časťou auta narazil do Seatu, ktorý odhodilo späť do stredu cesty.

,,Vozidlo zn. Ford Ranger skončilo v priekope a vozidlo zn. Mercedes Benz ostalo stáť v strede jazdného pruhu. Pri dopravnej nehode utrpela vodička Seatu ťažké zranenie s predbežnou dobou liečenia nad 42 dní. K zraneniam ďalších účastníkov dopravnej nehody nedošlo," uzavrel policajný hovorca s tým, že alkohol u vodičov nezistili a škody sa vyšplhali na 26 000 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM