Lenka Fedorová Krimi

Mladá Košičanka si nevie policajtov vynachváliť: Toto sa im podarilo!

Košickí muži zákona naplnili svoje poslanie Pomáhať a chrániť. Za ich počin im Košičanka adresovala na sociálnej sieti poriadne slová chvály. Ved čítajte.

Ilustračný obrázok k článku Mladá Košičanka si nevie policajtov vynachváliť: Toto sa im podarilo!
Zdroj: TASR

Dvojica policajtov sa stala hrdinami pre mladú Košičanku, ktorá ich zavolala po tom, čo jej spred dverí ukradli kočík. Vďaka pohotovému prístupu policajtov sa ho podarilo vypátrať veľmi rýchlo. Košičanka sa im tak rozhodla verejne poďakovať na sociálnej sieti.

,,Chcela by som aspoň touto cestou veľmi pekne poďakovať príslušníkom Policajného zboru v Košiciach za tak rýchly a ľudský prístup, nakoľko nám spred dverí ukradli kočík naši neprispôsobiví občania. Ich ochota, odhodlanie ho nájsť v osade ich neodradila, napriek tomu som s úžasom počúvala hlas jedného s príslušníkov, keď mi po 20 minútach oznámil, že kočík sa našiel," uviedla na Facebooku Košičanka.

Ako ďalej uviedla, neverila, že kočík ešte niekedy uvidí a už vôbec, že ho bude mať doma do pol hodiny.

,,Ešte raz obrovské ĎAKUJEM patrí Vám páni policajti za tak skvelo odvedenú prácu. Prajem pekný zvyšok dňa. Mrzí ma, že páni nechceli byť menovaní, iba s úsmevom konštatovali, že si Iba robia svoju prácu," adresovala na záver Košičanka slová vďaky šikovným policajtom.

Titulné foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM