Alexandra Kolínská Krimi

Mladá Košičanka v akcii: Kristína (25) najskôr ukradla platobnú kartu, potom sa začali diať veci!

Mladá Košičanka Kristína (25) podľa polície ukradla platobnú kartu, s ktorou vyberala peniaze po meste či vykonávala rôzne platby. Teraz jej hrozí basa.

Ilustračný obrázok k článku Mladá Košičanka v akcii: Kristína (25) najskôr ukradla platobnú kartu, potom sa začali diať veci!

Kristínu (25) z Košíc obvinili z prečinov neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty a krádeže. „Pred niekoľkými dňami v byte u 61-ročného Košičana na Považskej ulici v Košiciach, ukradla platobnú kartu k účtu a následne po vylomení skrinky aj PIN číslo k tejto karte,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Kartou neskôr vykonala na rôznych miestach v Košiciach viacero neoprávnených výberov z bankomatov, rôzne platby a finančné transakcie v celkovej výške 1 700 eur, ku škode pre poškodeného. Peniaze minula na alkohol a na hracích automatoch,“ dodal. Mladá Košičanka je stíhaná na slobode a v prípade dokázania viny jej hrozí pobyt za mrežami na jeden až päť rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM