Aktualizované Alexandra Kolínská Krimi

Nové info od policajtov o mladíkovi (25): Pádu z 3. poschodia predchádzalo bodnutie!

Mladý muž (25) podľa policajtov utrpel pri páde z 3. poschodia poranenia, ktoré si vyžiadali rýchly zásah záchranárov. Na pomoc bol privolaný aj vrtuľník z Košíc, ktorý zraneného previezol do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura. Muži zákona podali k prípadu nové informácie.

Ilustračný obrázok k článku Nové info od policajtov o mladíkovi (25): Pádu z 3. poschodia predchádzalo bodnutie!
Zdroj: Webnoviny.sk

Incident, ktorý si vyžiadal prevoz do nemocnice sa odohral v stredu dopoludnia. Posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air Transport Europe zo strediska Košice prijala dnes dopoludnia požiadavku o zásah v Snine. „Dopoludnia došlo za doposiaľ nevyjasnených okolností k bodnému poraneniu hrudníka a následnému pádu z 3.poschodia 25 ročného mladého muža. Polícia tento prípad realizuje ako trestný čin ublíženia na zdraví,“ uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

„Pomoc leteckých záchranárov bola privolaná k 25-ročnému mužovi s bodným poranením v oblasti hrudníka a poranením chrbtice následkom pádu z výšky,“ povedala hovorkyňa Air Transport Europe Zuzana Turočeková. Ako sa vyjadrila hovorkyňa, primárne ošetrenie poskytla zranenému privolaná ambulancia rýchlej lekárskej pomoci, ktorá ho po prílete vrtuľníka odovzdala leteckým záchranárom.

„Muž bol pri vedomí, po preložení na palubu vrtuľníka bol prevezený do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Košice, kde ho prevzali do starostlivosti lekári Oddelenia úrazovej chirurgie,“ dodala Turočeková.

„Pacient momentálne leží na oddelení kliniky úrazovej chirurgie a nachádza sa v stabilizovanom stave,“ povedala hovorkyňa nemocnice Zuzana Turočeková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM