Lenka Fedorová Rôzne Správy

Mlynská bašta prinesie viac ako 130 bytov: Vieme ako budú vyzerať! FOTO

V srdci metropoly východu vyrastie onedlho bytový komplex, ktorý láka nielen svojou výhodnou polohou, ale i ďalšími vymoženosťami. Pozrite sa ako bude vyzerať.

Ilustračný obrázok k článku Mlynská bašta prinesie viac ako 130 bytov: Vieme ako budú vyzerať! FOTO
7
Galéria
Zdroj: Alexandra Poliaková

Len pred pár mesiacmi sme vám priniesli článok o plánovanom projekte s názvom Mlynská bašta, ktorý bol vtedy ešte len v procese získavania stavebného povolenia. Ľady sa však pohli, projekt má už stavebné povolenie a o byty je veľký záujem.

Viac ako 130 bytov

„Rezidenčný projekt Mlynská bašta, ktorý vyrastie v centre Košíc na rohu ulíc Továrenská a Štefánikova, má právoplatné stavebné povolenie. Mlynská bašta prinesie 134 jedno- až štvorizbových bytov,“ informovala marketingová manažérka Alexandra Poliaková.

Podľa Poliakovej má byť novostavba vyhotovená v energetickom štandarde A1, ktorý doposiaľ nespĺňa žiadny iný rezidenčný projekt v Košiciach. V najbližších týždňoch sa má na pozemku začať so stavebnými prácami podľa plánovaného harmonogramu.

Byty v centre mesta

Podľa Poliakovej sa v najbližších týždňoch začne na pozemku so stavebnými prácami podľa plánovaného harmonogramu. Ako prvá prebehne príprava územia, ktorá bude zahŕňať prekládky inžinierskych sietí, začistenie pozemku a dokončenie sondážneho archeologického prieskumu pred kinom Úsmev.

„Klienti na projekte Mlynská bašta oceňujú hlavne lokalitu v úplnom centre mesta, vybavenie v štandarde a tiež balkóny, lodžie a terasy. Veľmi pozitívne ohlasy máme aj na prístup k obnove historických objektov, ktoré prejdú rekonštrukciou a stanú sa súčasťou života obyvateľov Mlynskej bašty,“ zhodnotil projektový manažér realitnej kancelárie Ing. Vladimír Senovský.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM