Lukáš Zavacký Kultúra

Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Košiciach, ktoré vám spríjemnia voľné dni

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Košiciach môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Košiciach, ktoré vám spríjemnia voľné dni
Zdroj: TASR

Teraz je ten pravý čas sa rozhodnúť, ako chcete víkend prežiť. Ak máte chuť si vyraziť na nejaké zaujímavé podujatie, prinášame vám niekoľko tipov.

EXPERIMENT

8. apríla 2016 o 15:20, Cinemax

V Cinemaxe si môžete pozrieť pokračovanie celosvetovo úspešných románov Divergencia a Rezistencia, ktoré vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len experiment!

DEATH DTA (USA) & OBSCURA (GER)

8. apríl 2016 o 19:00, Collosseum

Priaznivci tvrdej hudby si prídu na svoje. V košickom Collosseu vystúpia dve skupiny. Americká a nemecká kapela rozpútajú veľkolepú šou.

MOBLESS GANG | TRAC & TUMOR | KARAT | FIKO | NARAZ

8. apríl 2016 o 21:00, Club Déjá Vu

V košickom Club Déjá Vu to bude v piatok poriadne žiť. Vystúpi niekoľko rapových skupín nielen z východu Slovenska. Celý večer bude sprevádzať dobrou hudbou Fiko.

TVORIVÁ SOBOTA AKVAREL

9. apríl 2016 o 14:00, Múzeum Vojtecha Löfflera

Tvorivé soboty sú určené pre rodiny s deťmi, ktoré si chcú cez víkend spestriť program maľovaním. Vítaní sú ako pokročilí, tak i začiatočníci. Počas roka sa dvakrát organizuje výstava. Svoje obrazy tak môžu deti prezentovať aj pred širokou verejnosťou.

EDENA

9. apríl 2016 o 20:00, bistro Florián

V bistre Florián sa uskutoční 5. hudobný večer so skupinou Edena. Kapela odohrá hity 80. a 90. rokov. Ak teda inklinujete k tejto hudbe, pri kvalitnom pive Černá Hora si môžete večer užiť aj takto.

MUSIC CULTURE DISCO

9. apríla 2016 o 22:00, Jazz Club

Tanečné šialenstvo v Jazz Clube pod názvom Music Culture Disco. Hrať bude DJ Spotty, ktorý má vo svojom repertoári house, electro, R&B, rock.

PUF A MUF SA VRACIA

10. apríl 2016 o 15:00, Kulturpark

Puf a Muf sa vracia podľa námetu Nataše Tanskej a Viktora Kubala. Celá inscenácia sa ponesie v komickom až grotesknom duchu a chvíľami sa bude zdať, akoby išlo o animovaný film.

FC VSS KOŠICE – MŠK ŽILINA B

10. apríla 2016 o 15:30, Štadión Lokomotívy v Čermeli

Nadstavbová časť je už v plnom prúde a VSS sa môže pýšiť prvým miestom v tabuľke. Najbližšie čaká košických futbalistov zápas s B mužstvom Žiliny, ktoré sa nachádza na nelichotivej desiatej priečke. Proti nemu si tak nemôžu dovoliť zaváhať.

DVA – DETSKÝ VÝTVARNÝ ATELIÉR: ĽADOVÉ MEDVEDE

10. apríla 2016 o 15:30, Kunsthalle

Projekt DVA – detský výtvarný ateliér, ktorý je určený pre deti od piatich rokov, prichádza opäť s niečím novým. Na najbližšom stretnutí, ktoré bude 10. apríla, sa malí výtvarníci pod vedením lektorky Janky Duchoňovej pustia do ďalšej novej témy. Tentoraz sa budú hrať s ľadovými medveďmi.

GOOD ANGELS KOŠICE – ŠBK ŠAMORÍN

10. apríla 2016 o 18:00, Angels Aréna

Aj v semifinále si basketbalistky Good Angels Košice počínajú suverénne. So Šamorínom vyhrávajú 2:0 na zápasy a od postupu do finále ich delí už len jeden víťazný. V poslednom zvíťazili 88:48, no v ďalšom dueli to môže byť o niečo napínavejšie.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM