Webnoviny - Rôzne

MS 2011: Organizátori dostali flotilu automobilov Škoda

Organizačný výbor hokejových majstrovstiev sveta v Bratislave a v Košiciach (29. apríla - 15. mája) dostal od hlavného partnera šampionátu spoločnosti Škoda Auto do užívania flotilu 40 automobilov.

Foto: SITA/Marián Peiger (WEBNOVINY) – Pred novou budovou Slovenského národného divadla v Bratislave generálny riaditeľ organizačného výboru Igor Nemeček prevzal v utorok symbolický kľúč od 33 automobilov značky Škoda Yeti a ďalších 7 áut Škoda Superb. Flotila bude k dispozícii počas šampionátu organizačnému výboru.

Časť z nej už organizátori využívajú od augusta 2010. "Flotilu rozdelíme na dve časti, v Bratislave bude k dispozícii 28 automobilov, v Košiciach dvanásť. V závere šampionátu budú už všetky autá k dispozícii v Bratislave. Automobily budeme používať nielen pre účely organizačného výboru a na prepravu členov exekutívy IIHF a VIP hostí, ale aj pre zúčastnené tímy, ich trénerov, masérov, členov realizačných tímov na ich prepravu po meste pri cestách za riešením vzniknutých problémov.

Verím, že po šampionáte vrátime spoločnosti Škoda Auto v takom stave, v akom ich prevezmeme," povedal Igor Nemeček. Automobily Škody s logami organizačného výboru bude vidieť aj na rakúskych cestách, keďže budú voziť hostí na a z letiska Schwechat a dopingové vzorky do laboratória vo Viedni.

Spoločnosť Škoda podporuje hokejové svetové šampionáty a Medzinárodnú hokejovú federáciu (IIHF) od roku 1992, čo je jedno z najdlhších partnerstiev v histórii profesionálneho športu. Od roku 2000 spolupracuje aj so Slovenským zväzom ľadového hokeja.

„Máme za sebou dlhú tradíciu podpory IIHF. Nedávno sme predstavili nové logo našej spoločnosti, hokejové majstrovstvá sveta 2011 budú prvým športovým podujatím, na ktorom sa objaví. Môžeme ho predstaviť stovkám tisíc divákov v arénach a ďalším miliónom pri televíznych obrazovkách,“ povedal riaditeľ obchodnej komunikácie spoločnosti Škoda Auto Peik von Bestenbostel. Nové logo Škody bude svietiť v kruhu na vhadzovanie v strede ľadovej plochy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM