Lenka Fedorová Krimi

Muž (29) s kočíkom Nad Jazerom a zrazu policajný zásah: Čo viezol namiesto bábätka?

Dlhoprstí zrejme prešli na vyšší level. Tentokrát siahol za hranice kreativity mladý muž, ktorý sa pri lúpeži zamaskoval do role rodiča.

Ilustračný obrázok k článku Muž (29) s kočíkom Nad Jazerom a zrazu policajný zásah: Čo viezol namiesto bábätka?
Zdroj: TASR

Košickí policajti 15. marca 2016 krátko pred 17,00 hodinou na sídlisku Nad jazerom zadržali mladíka, ktorý sa mal vlámať do auta. Vďaka rýchlemu zásahu a popisu páchateľa zadržali do štyroch minút od vlámania. Informoval o tom hovorca KR PZ v Košiciach Alexander Szabó.

Podľa polície pred sebou muž tlačil detský kočiar a predstieral starostlivého rodiča na prechádzke. V kočiari však nemal žiadne dieťa, ale prikryté dve autorádiá. Jedno z nich pochádzalo z práve oznámenej krádeže.

Poverený príslušník PZ zo spáchania prečinu krádeže obvinil viackrát trestne stíhaného 29-ročného Václava z Košíc. Obvinený autorádio odcudzil potom, čo sa na sa na Levočskej ulici v Košiciach, vlámal do zaparkovaného motorového vozidla zn. Fiat Punto.

„Majiteľovi spôsobil škodu, ktorá bude dodatočne vyčíslená. Obvinený muž takto dnešné svoje narodeniny „oslávi“ v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie. Totožnosť majiteľa druhého autorádia nájdeného v kočiari polícia zisťuje,“ dodal na záver hovorca.

Môže vás zaujímať:

Tragédia neďaleko Košíc: Muža (†27) privalil strom, zraneniam na mieste podľahol!

Petra (50) z Košíc už obvinili zo zmiznutia 120 tisíc litrového vodojemu: Teraz má na krku ďalší mega kus!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM