Lenka Fedorová Krimi

Muž kráčal po koľajniciach, odzadu sa rútil nákladný vlak: Nešťastie na stanici Barca!

K nešťastnej udalosti došlo na železničnej stanici v mestskej časti Barca. Nákladný vlak zachytil muža, ten utrpel vážne poranenia.

Ilustračný obrázok k článku Muž kráčal po koľajniciach, odzadu sa rútil nákladný vlak: Nešťastie na stanici Barca!
Zdroj: TASR

„Nákladný vlak zrazil a zranil 44-ročného muža z Košíc, ktorý kráčal v koľajisku chrbtom ku vlaku smerom do železničnej stanice Barca,“ informovala o tom hovorkyňa KR PZ v Košiciach Jana Mésarová.

Podľa hovorkyne použil rušňovodič, ihneď ako zazrel osobu v koľajisku, výstražné znamenie a rýchlo činné brzdenie, pričom rušeň osobu zasiahol. Na mieste pracovníci RZP poskytli zranenej osobe prvú pomoc a následne bol muž prevezený na ďalšie vyšetrenie do nemocnice. Zranený muž utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia.

„Rušňovodič vlaku sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Udalosť policajti oddelenia Železničnej polície PZ Košice objasňujú ako priestupok podľa zákona o dráhach. Bližšie okolnosti sú predmetom objasňovania. K udalosti došlo 25. apríla 2016 o 17:27 hod. v traťovom úseku medzi železničnou stanicou Košice- Barca,“ dodala na záver Mésarová.

FOTO: ILUSTRAČNÉ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM