Alexandra Kolínská Krimi Krimi

Na Dénešovej úradoval v noci podpaľač: Land Rover skončil v plameňoch, polícia hľadá svedkov!

Košickí muži zákona vyšetrujú požiar auta. Podľa polície niekto v noci na Dénešovej ulici v Košiciach podpálil zaparkovaný Land Rover. Oheň poškodil aj ďalšie auto.

Ilustračný obrázok k článku Na Dénešovej úradoval v noci podpaľač: Land Rover skončil v plameňoch, polícia hľadá svedkov!
Zdroj: TASR

V pondelok 17.8.2015 okolo 01:35 hodine došlo podľa polície k požiaru vozidla značky Land Rover na Dénešovej ulici v Košiciach. „Od horiaceho vozidla došlo k poškodeniu aj vedľa stojaceho auta zn. Peugeot. Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na cca 41 000 eur,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Kriminalistický technik na mieste zaistil biologické a chemické stopy, ktoré budú podrobené expertíznemu skúmaniu,“ povedala.

Polícia v Košiciach v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre zločin poškodzovanie cudzej veci. Polícia po páchateľovi pátra. „Touto cestou žiadame svedkov udalosti, ktorí sa v tom čase nachádzali v blízkosti a spozorovali podozrivé správanie neznámych osôb, aby akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli pri objasnení tohto skutku, oznámili na známom bezplatnom telefónnom čísle 158,“ dodala Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM