Alexandra Kolínská Rôzne

Na tvárach mali obavy aj očakávania: Noví prváci v Šrobárke a ich premiéra na gymnáziu v obrazoch!

Prázdninám už odzvonilo a študenti sa vracajú do svojich škôl. Sú medzi nimi aj stovky prvákov, ktorí svojich nových spolužiakov uvidia po prvýkrát. Zavítali sme medzi nich a to konkrétne na známe košické gymnázium.

Ilustračný obrázok k článku Na tvárach mali obavy aj očakávania: Noví prváci v Šrobárke a ich premiéra na gymnáziu v obrazoch!
Foto: Alexandra Kolínská

S novým rokom a novými žiakmi v škole privítali aj nových profesorov. Pýšiť sa môžu aj novým zahraničným lektorom Nemčiny. Riaditeľ školy Slavomír Harabin viedol príhovor v duchu vysloveného hesla „Šrobár šrobárovi vždy pomôže!“. Tým sa snažil naznačiť, aby sa všetci žiaci snažli spolu vychádzať a rovnako ich nabádal k slušnému správaniu voči profesorom.

Veľké poďakovanie od riaditeľa patrilo nielen profesorom, ale aj študentom, ktorí pomohli prispieť k príjemnejším hodinám telesnej výchovy. Pracovali na projekte, vďaka ktorému mohli svoj cieľ zrealizovať. Študenti im môžu byť vďační za spríjemnenie a zefektívnenie telesnej výchovy. V neposlednom rade patrilo poďakovanie aj žiakom, ktorí obetovali letné prázdniny a pomohli zrekonštruovať okná v škole. Takto si dokážu Šrobárčania navzájom pomáhať.

Začiatok školského roka na Šrobárke
10
Galéria
Foto: Alexandra Kolínská
Gymnazisti zo Šrobárky takto začali nový rok
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM