Tlačové správy

Na zdravie.sk opäť niečo nové!

Redakčný tím najnavštevovanejšieho internetového portálu s tematikou zdravie, krása a životný štýl na Slovensku, www.ZDRAVIE.sk, neustále pracuje na skvalitňovaní v oblasti funkcionality, prehľadnosti a dizajnu.

Ilustračný obrázok k článku Na zdravie.sk opäť niečo nové!
Zdroj: Dnes24.sk

Redakčný tím najnavštevova­nejšieho internetového portálu s tematikou zdravie, krása a životný štýl na Slovensku, www.ZDRAVIE.sk neustále pracuje na jeho skvalitňovaní v oblasti funkcionality, prehľadnosti a dizajnu. V snahe urobiť náš web čo najatraktívnejším a súčasne vyhovieť požiadavkám návštevníkov, sme na www.ZDRAVIE.sk realizovali hneď niekoľko úprav, ktoré vám zjednodušia prístup k obľúbenému obsahu.

Aké novinky vám prinášame?

Vytvorili sme oveľa prehľadnejšiu obsahovú štruktúru, kde si každý nájde to svoje. Informácie od lekárov, psychológov či iných zdravotníckych odborníkov, rovnako ako aj voľnejšie čítanie o zdraví, kráse, životnom štýle, či zo sveta celebrít. Nechýbajú ani praktické informácie a rady pre vaše zdravie a bezpečie, ku ktorým sa pohodlne dostanete jedným klikom. Opätovne sme začali upozorňovať na škodlivé a nebezpečné výrobky, ktoré sa vyskytujú na našom trhu, reagujeme na aktuálne zdravotné hrozby a pre všetkých alergikov naďalej prinášame kvalitné peľové spravodajstvo a informácie o prítomných alergénoch.

Naj zmeny na titulke

Najväčšou zmenou prešla naša titulná stránka, ktorú sme vizuálne a obsahovo zatraktívnili, aby ste vždy jednoducho a rýchlo našli to, čo hľadáte. Tie najaktuálnejšie informácie súvisiace s riešením akýchkoľvek zdravotných problémov, ale aj iné námety a témy, ktoré pripravujeme vždy s ohľadom na okolité dianie, či konkrétnu sezónu vám prinášame v Téme týždňa. Nezabúdame však ani na iné. V podobe pestrého mixu informácií a zaujímavostí zo sveta krásy, zdravia, vzťahov a životného štýlu ich nájdete v sekcii Magazín.

Prinášame vám nový obsah

Úplnou novinkou v našom obsahu je ponuka zdravých a zároveň chutných receptov. Zaujímavosťou je, že každý recept pred publikovaním naša redakcia aj pripraví a ochutná. Čitatelia sa tiež môžu tešiť na nové videá o cvičení a zdravej výžive. Tento krát sa pri cvičení zameriavame viac aj na mužov.

Ľahší prístup k informáciám

Aby ste o tom, čo vás zaujíma získali bez zbytočného hľadania maximum informácií, umiestňujeme priamo do každého článku odkazy na príspevky, ktoré s danou témou súvisia. Ďalší súvisiaci obsah je možné nájsť aj v nových informačných boxoch, rozmiestnených na stránke. Nezabudli sme však ani na jednu z najnavštevo­vanejších sekcií portálu, naše Fórum. Aj na tomto mieste vám odteraz ponúkame odkazy na články, ktoré by vám mohli veľmi rýchlo pomôcť pri riešení zdravotných problémov. Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť, ako sto krát počuť. Preto viacero našich článkov postupne rozširujeme aj o VIDEO obsah a rovnako pre vás pripravujeme vlastné, redakčné videá.

Aj služby v zdravotníctve

To však stále nie je všetko. Našim hlavným cieľom totiž je, aby portál ZDRAVIE.sk plnil nie len informačno – poradenskú funkciu, ale aby sa stal komplexnou platformou pre poskytovanie elektronických služieb v zdravotníctve. Náš projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk, kde môžu občania získať priamo od zdravotníckych špecialistov odbornú radu pri svojich zdravotných ťažkostiach sa úspešne rozbieha. Takmer 2500 používateľov a 159 zapojených lekárov je pre nás veľmi pozitívnym stimulom pre ďalšiu prácu.

Veríme, že aj takýmto spôsobom sa nám naďalej bude dariť napĺňať našu víziu: „Aby sa milióny ľudí lepšie starali o svoje zdravie.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM