Lenka Fedorová Šport

Nablýskané mašiny i perfektné kapely, FOTO: Motozraz na Šírave trhol rekord!

Silné stroje, vôňa benzínu i krásne ženy. To všetko zažili milovníci jednej stopy, ktorí sa zišli už na 15. ročníku motozrazu na Šírave.

Ilustračný obrázok k článku Nablýskané mašiny i perfektné kapely, FOTO: Motozraz na Šírave trhol rekord!
Zdroj: TASR

Tisíce motorkárov si to v predposledný augustový víkend namierili na Šíravu, kde sa konal 15. Medzinárodný motozraz Sveta motocyklov. Nechýbala obľúbená spanilá jazda i koncerty rockových kapiel.

Motozraz odštartoval 18. augusta 2016, keď si nadšenci jednej stopy pripili welcome drinkom. O program sa postarala fantastická východniarska kapela Heľenine oči, ktorá vyburcovala publikum. Najväčší úspech však zožala škótska rocková formácia Nazareth a ich najznámejšie skladby Love hurts a Dream on. Po tombole patrilo pódium poľskej skupine Rosarian.

Piatok patril tradičnému výjazdu na Námestie slobody v Michalovciach, na ktorom sa podľa jedného z organizátorov, Michala Tvrdého, tento rok stretol rekordný počet motorkárov. V piatok nechýbala ani kaskadérska šou CrazyDay, večer patril skupinám Kabát revival, Hrdza, Within Silenca a Hoväda.sk.

Sobota patrila súťaži Miss mokré tričko a vystúpeniu známej slovenskej punk rockovej kapely Horkýže slíže. O zážitok z motozrazu sa podelili aj zúčastnení motorkári, ich fotografie si môžete pozrieť v galérii.

Zdroj: Dnes24/Tasr

Na Šírave sa stretli milovníci motoriek
20
Galéria
Zdroj: Archív: Viktor Csorba
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM