Lenka Fedorová Správy

Nablýskané mašiny opäť v Košiciach: Hlavnú ulicu navštívi takmer 40 veteránov!

Milovníci starej klasiky si opäť raz prídu na svoje. Nablýskané veterány zaplnia ulice Košíc aj v tomto roku.

Ilustračný obrázok k článku Nablýskané mašiny opäť v Košiciach: Hlavnú ulicu navštívi takmer 40 veteránov!
Zdroj: TASR

Milovníci veteránov si v tomto roku opäť prídu na svoje. Stane sa tak na piatom ročníku zrazu historických vozidiel Cassovia Classic v dňoch 24. – 27. mája.

Ako informujú organizátori, stretnutie blízkych priateľov, ktorých spája láska k historickým vozidlám, bude nielen o nablýskaných staručkých autách, ale jeho účastníci spoznajú aj zákutia Košíc a urobia si výlet do Starej Ľubovne, ale tiež do Maďarska ku hradu Füzér.

,,Až 38 skvostných vozidiel budú môcť Košičania obdivovať na rôznych miestach metropoly východu. Uvidia ich v Mestskom parku, aj na Hlavnej ulici. Budú sa nielen predvádzať, ale aj jazdiť a súťažiť," lákajú ďalej organizátori.

Ich majitelia sa prídu pochváliť, aké tátoše majú ukryté vo svojich stajniach. Ich autá sú síce staré, ale aj plne funkčné a ešte stále obstoja na cestách. Ako tvrdia organizátori, budú to však musieť aj ukázať.

26. mája o 18:00 hod. sa bude pred Kasárňami/Kul­turparkom konať záverečný ceremoniál s udeľovaním cien. Slávnostným banketom prevedie moderátor Štefan Skrúcaný, hosťom Cassovia Classic bude obľúbený spevák Pavol Hammel. Zraz veteránov potrvá do nedele, 27. mája do 10:00 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM