Alexandra Kolínská Správy

Náhla smrť Mariána Gála (†39) zarmútila Košičanov: Kolegovia z parlamentu a školy nevedia nájsť slová...

Smutná správa, ktorá obletela celé Košice. Zomrel košický mestský poslanec a učiteľ Ekonomickej fakulty TUKE Marián Gál (†39).

Ilustračný obrázok k článku Náhla smrť Mariána Gála (†39) zarmútila Košičanov: Kolegovia z parlamentu a školy nevedia nájsť slová...
Zdroj: Dnes24.sk

Včera, v košickej nemocnici zomrel vysokoškolský profesor, poslanec mestského zastupiteľstva a tak isto poslanec mestskej časti Košice-Nad Jazerom Marián Gál (†39). O tejto smutnej správe informoval košický primátor Richard Raši prostredníctvom sociálnej siete. Informáciu nám potvrdila aj hovorkyňa UNLP. Viac sa doítate v článku Smutná správa: Zomrel poslanec Marián Gál (†39).

„Správa o smrti poslanca miestneho zastupiteľstva Ing. Mariána Gála, PhD. nás zasiahla ako blesk z jasného neba. Len pred pár dňami sa dostal do nemocnice, a dnes už nie je medzi nami? To nemôže byť pravda. Bol mladý, plný elánu, mal veľa osobných i pracovných plánov, a zrazu toto…? Žiaľ, v živote prichádzajú aj kruté a nečakané chvíle. A nám ostáva len povedať, Marián, je nám to veľmi ľúto, budeš nám chýbať,“ uviedla starostka mestskej časti Nad Jazerom, Lenka Kovačevičová.

„Táto správa nás všetkých veľmi zarmútila. Úprimnú sústrasť rodine, priateľom a známym. Odpočívaj v pokoji. Budeš nám veľmi chýbať, Majo. Je stále takmer nemožné tomu uveriť,“ smúti Ekonomická fakulta TUKE.

„Je nám úprimne ľúto, že nás opustil mladý človek, ktorý svojou prácou a životom dokázal, že mu záleží na správe vecí verejných a mohol ešte veľa urobiť v prospech nášho mesta a jeho obyvateľov. Žiaľ, už sa tak nestane. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, priateľom a blízkym zosnulého Mariána Gála. Česť jeho pamiatke,“ uvádza Richard Raši na stránke mesta.

Vo vestibule Magistrátu mesta Košice je umiestnená kondolenčná listina, v ktorej môžu všetci smútiaci vyjadriť sústrasť svojim podpisom. Posledná rozlúčka bude v piatok 29. mája 2015 o 13:00 hod. v Košickom krematóriu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM