Alexandra Kolínská Správy

Naj témy týždňa v kocke: Zoznam voľných dní, zrušený spoj aj vyhorený butik Mojsejovej

V Košiciach a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Prečítajte si najčítanejšie témy na našom spravodajskom portáli v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku Naj témy týždňa v kocke: Zoznam voľných dní, zrušený spoj aj vyhorený butik Mojsejovej
Zdroj: Dnes24.sk

Pracovných ponúk v našom okrese je dosť. Ak ste nespokojní vo svojej práci, prípadne hľadáte nejakú, poriadne si preštudujte tento zoznam, ktorý je vypracovaný na základe informácií z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Košiciach. Nájdete v ňom 78 voľných pozícií – Voľné džoby v Košiciach a okolí v kocke: 78 pozícií, na ktoré hľadajú posily!

Oproti vlaňajšku nám rok 2015 už nedopraje toľko oddychu. Okrem sobôt a nedieľ v tomto roku zažijeme vďaka štátnym sviatkom či dňom pracovného pokoja dokopy ďalších jedenásť voľných dní. Koľko predĺžených víkendov nás čaká? To sa dozviete v článku Takto budeme oddychovať v roku 2015: Voľna si užijeme menej, ako je to s predĺženými víkendmi?

Autobusový prepravca Eurous, v reakcii na rozsiahle zmeny v železničnej doprave pristúpil k zrušeniu medzinárodnej linky Michalovce – Košice – Brno – Praha. Od kedy sa nás táto zmena bude týkať a aké sú dôvody? To sa dočítate v článku Eurobus ruší spoj do Prahy: Pozrite si dôvody!

V Košiciach na Františkánskej ulici došlo k požiaru predajne. Podľa polície majiteľka obchodu – Eleónora Mojsejová vyčíslila škody na slušnú sumu. Prípad je v rukách košických mužov zákona. Viac si prečítajte v článku Obchod na Františkánskej sa ocitol v plameňoch: Mojsejová vyčíslila škodu na takúto sumu!

Druhý januárový víkend klopal na dvere a milovníci hudby, tanca, divadla, ale aj tí najmenší si mohli prísť v Košiciach na svoje. Pozreli sme sa, aké kultúrne a spoločenské akcie boli pre nás cez víkend pripravené – Víkend klope na dvere: 15 akcií v Košiciach, ktoré by ste nemali prehliadnuť.

Vrúcne vyznanie lásky, slzy šťastia a dojatia, horúci bozk, zásnubný prsteň, sekt, biela kytica s kryštálom. Takto požiadal Košičan Jaroslav o ruku svoju priateľku Veroniku – Košičan Jaro prekvapil Veroniku v ľadovom dóme: Jeho romantický čin vás dostane!

Už po druhýkrát sa 6. januára na sviatok Troch kráľov zišli nadšenci aktívneho pohybu v Košiciach, aby si zmerali sily na Košickom trojkráľovom behu, ktorý organizuje Klub orientačného behu Akademik Technická univerzita Košice v spolupráci s mestom Košice – Košický trojkráľový beh: Pozrite, kadiaľ povedie trať v tomto roku.

Zima, ako sa patrí, zavítala aj do nášho mesta. Od skorých ranných hodín husto snežilo a to spôsobilo nielen povinnosti cestárom, ale aj košickí traumatológovia mali čo robiť so zranenými – Košice sa dočkali snehovej nádielky: Lekári mali plné ruky práce.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM