Richard Rovinsky Kultúra

Najkrajšie násťročné dievčatá v súťaži krásy

Kto kedy povedal, že vek je prekážka niečo dokázať? Dnes sa v centre mesta východoslovenskej metropoly stretnú najkrajšie dievčatá z Košíc a blízkeho okolia.

Po úspešnom prvom ročníku v roku 2009 k nám opäť zavíta produkčná agentúra PUA aby si vybrala najkrajšie z najkrajších. [link=http://www­.youtube.com/wat­ch?v=tYUcV5tWFM8&fe­ature=player_em­bedded]Súťaž Miss Stredných Škôl 2010[/link] začala castingami po celom Slovensku a dnes, piatok 22.01., sa uskutoční aj v Košickom Penzióne Grand na Kováčskej ulici. Porotcovia si prezrú niekoľko desiatok záujemkýň o tento titul, ktorým sa potom jedna z nich bude pýšiť počas nasledujúceho roka.
Stredoškoláčky mali možnosť zaslať svoje životopisy a fotky do dnešného dňa, avšak usporiadatelia sa rozhodli dať príležitosť aj tým čo prídu priamo na casting bez ohlásenia. Dievčatá vo veku od 15 do 19 sa predstavia pred porotou v ktorej zasadnú aj také mená ako Mária Sirkovská (finalistka Miss Universe "06, finalistka CAT GIRL "08) a Odette Fedorová (módna návrhárka). Z pomedzi všetkých sa do užšieho výberu dostanú iba štyri, ktoré postúpia do finálového castingu v Martine.
Od 17.00 do 19.00 si teda prezrieme aké nové tváre u Nás na východnom Slovensku vyrastajú a kto vie možno tu spoznáme aj budúcu Miss Slovensko alebo Miss Universe. Takže držte palce Košičankám!!!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM