Lenka Fedorová Správy

Najväčšia párty košických vysokoškolákov je tu: Toto všetko nás čaká!

Začína nový semester a predtým, ako sa opäť spustí kolotoč zápočtov a skúšok, je potrebné vyvetrať hlavu. Kde inde, ak nie na najväčšej párty košických vysokoškolákov!

Ilustračný obrázok k článku Najväčšia párty košických vysokoškolákov je tu: Toto všetko nás čaká!
Zdroj: TASR

Nedávno sme vám priniesli článok o najbližších študentských párty v Košiciach, ktoré otvoria nový semester. Či už máte po skúškach alebo vás ešte niektoré čakajú, odreagovať sa a vypnúť hlavu prospeje vždy.

Jednou z možností je vybrať sa na najväčšiu párty košických vysokoškolákov, ktorá je známa viacerými stagemi, skvelou hudbou a dynamickou atmosférou. Párty na Jedličke aj tento rok otvorí letný semester vo veľkom štýle.

Študentov vráti do obdobia Rock & Rollu a ponúkne im až 5 stageov, a to Main stage, Latino stage, Ľudový stage, House stage a Oldies stage.

Na Main stage sa predstavia DJ EMTYDEE, DJ ROBIN a MIKE SAXI. Latino stage rozprúdi DJ MIGUEL, na ľudovú nôtu zahrá hudba Štefana Cinu a DJ STEEVE G. Na House stage sa predstaví Martin Cehelský a Marko Mazág a obľúbený Oldies stage roztancuje DJ Dandy.

To všetko roztancuje košických vysokoškolákov už 21. februára tohto roku vo V-klube a už tradične na dvoch poschodiach.

Pokiaľ pre vás táto študentská párty nie je to pravé orechové, stále stíhate zabehnúť na nejakú fašiangovú zábavu. Najbližší víkend oslávia pankuškové fašiangy na Plejsoch, vybrať sa však môžete aj na niektorý z plesov v okolí Košíc.

Sledujte nás aj na Facebooku a nenechajte si ujsť pravidelný prísun správ, zábavy, ale aj kuriozít z Košíc a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM