Lukáš Zavacký Basketbal

Nečakaná správa v Good Angels: Budúca sezóna bez Euroligy

Slovenský basketbalový klub, Good Angels Košice, nebude v sezóne 2016/2017 pôsobiť v Eurolige. Vedenie zároveň požiadalo o odklad prihlášky do Európskeho pohára FIBA.

Ilustračný obrázok k článku Nečakaná správa v Good Angels: Budúca sezóna bez Euroligy
Zdroj: TASR

Generálny manažér, Daniel Jendrichovský, si po nedávnom zisku 13-teho titulu majstra Slovenska vzal čas na rozmyslenie. Podľa vlastných slov nechcel dávať veľké vyhlásenia a naznačil, že dôjde k výrazným zmenám. A rozhodol sa ich konečne prezradiť.

„Môžem potvrdiť, že v sezóne 2016/2017 nebudeme pôsobiť v Eurolige. To, či sa objavíme v európskych pohárových súťažiach, sa ešte uvidí,“ uviedol s tým, že viac informácií poskytne na pripravovanej tlačovej konferencii.

„Požiadali sme o odklad až do piatka. Prežívame náročné dni. S našimi partnermi hľadáme prostriedky, aby sme sa mohli dôstojne predstaviť aspoň v Európskom pohári FIBA,“ povedal D. Jendrichovský.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM