Tlačové správy

Nech si leto na BETON užijete!

NEVHODNÉ MLADŠÍM AKO 18 ROKOV! Viete, kde to bude toto leto žiť, hrať a chutiť? Na trávnikoch parkov a pozor, novinka - komunitných centrách! Na týchto miestach leto všetkým na betón pristane, pretože sa k slovu dostanú priateľstvá, hry, dobrá hudba a chýbať nemôže ani originálny drink.

Ilustračný obrázok k článku Nech si leto na BETON užijete!
Zdroj: Dnes24.sk

Piknikové deky rozložené v parku pod stromami – toto leto to nebude iba obrázok typický pre európske veľkomestá, ale aj slovenská realita. Ktokoľvek, kto sa nechá viesť šípkami v parkoch v Trenčíne, v Košiciach, v Piešťanoch alebo na terase OC Central v Bratislave, si môže užiť Becherovka piknik – len tak si poležať na deke, vychutnávať si originálny Beton drink, pochutiť si na grilovaných dobrotách pripravených na griloch Weber, alebo sa zahrať nejakú spoločenskú hru (k dispozícii bude frisbee, šach, activity, bedminton…). Kto skôr príde, ten si vyberie lepšie miesto, kde prežije príjemný čas. Prvých päťdesiat piknikujúcich dostane na bare navyše krabičku s občerstvením a miniatúrkou lahodného bylinného likéru. A každý bez rozdielu sa môže nechať naladiť na ambientovú hudbu, ktorá letu na betón pristane, pretože na Becherovka piknikoch bude hrať naživo kapela LaBon.

Mladí v centre pozornosti V spolupráci s Becherovkou budú naopak aktívne tráviť čas komunitné centrá naprieč celým Slovenskom. Mladým ľuďom, ktorým záleží nielen na sebe, ale aj na budúcnosti, na mieste, v ktorom žijú, majú radi ručné práce, pouličné umenie či alternatívnu kultúru, sa tento rok otvárajú dokorán. Iba pár krokov od ich bytu budú mať možnosť niečo vytvoriť, spoznať nových ľudí, zapojiť sa do zveľaďovania svojho bydliska alebo sa nechať unášať na vlnách umenia. Je teda vysoko pravdepodobné, práve neďaleko vášho domu to bude toto leto na betón žiť a chutiť, práve vďaka BETONu. Na stránke www.becherovka.sk/nabeton či na fun pagi facebook.com/Beche­rovkaSlovakia nájdete aj tipy, ako si vylepšiť toto ročné obdobie a recepty na nové chutné drinky. Mixovať môžete ako profi barmani, pretože tohtoročné trendy Becherovka drinky sú chutné, no zároveň jednoduché na prípravu, a tak leto pristane na betón každému.

Haromongram piknikov
12.7. – park M. R. Štefánika, Trenčín
19.7. – park pri Železničnej stanici, Košice
26.7. – park za Magnóliou (nábrežie), Piešťany
02.8.– terasa v OC Central, Bratislava

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM