Lenka Fedorová Kultúra

Nechajte sa inšpirovať: 10 tipov ako stráviť víkend v Košiciach

Víkend klope na dvere, tak kam sa vybrať? Košice vám dávajú na výber, tak neváhajte a prijmite pozvanie.

Ilustračný obrázok k článku Nechajte sa inšpirovať: 10 tipov ako stráviť víkend v Košiciach
Zdroj: TASR

KOŠICKÉ ŠPORTOVE LETO

22. júla 2016, Košice-Juh

Mestská časť Košice-Juh si pre svoju mládež pripravila leto plné športu. Určení je pre deti a mládež vo veku 10 – 25 rokov. Čaká ich futbal, nohejbal, stolný tenis golf a mnohé iné športy. Viac info na webe mestskej časti.

OFFROAD

22. júla 2016 o 15:00, Košice, ZOO – Kavečany

Len vy, stáda zvierat a spoľahlivý sprievodca. Vychutnajte si jazdu safariautom. Po návrate z divočiny môžete výlet zakončiť večerou a ako darček navyše od nás dostanete balíček.

FRIDAY IN JAZZ

22. júla 2016 o 22:00, Jazz Club

Piatok si Košičania môžu užiť i v Jazz Clube pri výbornej muzike. Hrať bude klasicky obľúbený DJ Dexter a určite tam bude množstvo mladých ľudí.

CESTA DO PRAVEKU

22. júla 2016 od 9:00, Východoslovenské múzeum

Výstava priblíži skameneliny a modely prehistorických zvierat, vývoj života vo všetkých geologických obdobiach. Od prvohôr až po dobu ľadovú. Hlavný dôraz sa bude klásť na fosílie zo Slovenska.

PODKOŠOVÝ SVET

22. júla 2016 od 9:00, Východoslovenské múzeum

Východoslovenské múzeum v Košiciach pripravilo výstavu pre priaznivcov športu. Návštevníci sa dozvedia podrobnosti o ženskom basketbale v našom meste. A to až do 11. septembra.

BEACH PLAZA TERASA

6. – 31. júl 2016, Košice

MČ Košice – Západ v rámci napĺňania posolstva Európskeho mesta športu – Košice 2016, vytvorí takmer počas celého júla pred OC Galéria veľké plážové ihrisko. Ambiciózny projekt pod názvom „Beach Plaza Terasa“ si vyžiada viac ako 100 ton piesku, ktorý na najväčšom námestí v centre košického Západu vytvorí priestranstvo určené predovšetkým na letné plážové športy a sprievodné aktivity.

SUMMER FRIDAY EVENING

22. júla 2016 od 18:00, Tabačka

Na celé leto si Tabačka pripravila udalosť s názvom Summer Friday Evening pri sviežej elektronike na dvore s dvoma rezidentnými DJ-mi a ich hosťami.

TRH V TABAČKE

23. júla 2016 od 11:00, Tabačka

Predstavenie úsilia lokálnych farmárov, dizajnérov, remeselníkov a malých predajcov, ktorí využívajú prírodné suroviny, lokálne zdroje a poctivú remeselnú prácu spojenú s ich vlastným príbehom. O deti sa postarajú dobrovoľníčky z Poľska a Francúzska.

FREE SUMMER 2016

23. júla 2016 od 17:00, lúky pod Bankovom

Košice budú onedlho žiť tanečnou hudbou. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo lákadiel. Chýbať nebude obľúbený slovenský raper s prezývkou Pil C. Foto: ilustračné

MUSIC CULTURE DISCO

23. júla 2016 o 22:00, Košice, Jazz Club

Pekných pár rokov je rezidentom sobôt DJ Spotty a za ten čas sa klientela sobôt vyprofilovala tak, že presne viete čo od týchto šialených parties očakávať. Niekto vraj tomu hovorí masaker, iní len sobotňajší JAZZ.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM