Lukáš Zavacký Správy

Nemocnica Košice-Šaca rozšírila svoju pôsobnosť: Ktoré nové ambulancie tu nájdeme?

Nové ambulancie Nemocnice Košice-Šaca sú v plnej prevádzke. Obyvatelia nášho mesta budú môcť využívať jej zdravotnícke služby aj v blízkosti centra.

Ilustračný obrázok k článku Nemocnica Košice-Šaca rozšírila svoju pôsobnosť: Ktoré nové ambulancie tu nájdeme?
Zdroj: TASR

Ich plnú prevádzku spustila v priestoroch centra Cassovar Business Center na Žriedlovej ulici. Pacienti v nich môžu vyhľadať pomoc všeobecného lekára, stomatológa, diabetológa, gynekológa, internistu, neurológa, chirurga či urológa. Celková investícia do nových ambulancií, optiky a lekárne stála necelých 500 tisíc eur.

„Pacienti, ktorí sa rozhodnú využiť medicínske služby, tu nájdu kvalitných odborníkov, profesionálny personál, špičkovo vybavené ambulancie či pohodlný objednávací systém s recepciou,“ uviedol riaditeľ Nemocnice Košice-Šaca, Ján Slávik.

Prvá súkromná nemocnica, ktorú manažérsky riadi skupina AGEL, sprostredkováva zdravotnú starostlivosť pre spádovú oblasť približne 120 tisíc obyvateľov. Zároveň pre Žilinský, Banskobystrický, Prešovský a Košický kraj poskytuje v odbore popálenín a rekonštrukčnej chirurgie zdravotnú starostlivosť Klinika popálenín a rekonštrukčnej chirurgie a tkanivová banka.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM