Silvia Karasová Kultúra

Nenechajte si ujsť jedinečný rockový zážitok už tento piatok! Arakain Memorial s Alešom Brichtom!

Už tento piatok si všetci fanúšikovia poctivej rockovej hudby môžu vychutnať v Collosseu legendy československého rocku. Spevákovi Alešovi Brichtovi sa podarilo dať dokopy všetkých bývalých aj súčasných členov kapely Arakain, ktorí sa predstavia na jedinečnom turné Arakain Memorial.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si ujsť jedinečný rockový zážitok už tento piatok! Arakain Memorial s Alešom Brichtom!
Zdroj: Dnes24.sk

Skupina Arakain patrí k legendárnym rockovým kapelám, ktorá na českej scéne funguje od roku 1982. Vystiedalo sa v nej už viacero členov a spevákov, medzi inými napríklad aj Aleš Brichta, Lucie Bíla, či Petr Kolář.

Na raritnom turné, ktoré sa už pravdepodobne nebude viac opakovať, vystúpia títo hudobníci: Mirek Nedvěd, Rudolf Rožďalovský, Oldřich Maršík, Václav Ježek, Miloň Šterner, Marek Podskalský, Daniel Krob, Bob Vondrovic, Štepán Smetáček, Karel Jenčík a ako špeciálni hostia sa predstavia Zbyněk Haase, Lukáš Varaja, David Vaněk.

Všetci postupne predvedú počas triapolhodinovej šou 30 skladieb z jednotlivých albumov, ktoré za tie roky kapela vydala. Piesne budú odohrané v presnom poradí, v akom sa na týchto desiatich albumoch vydávali. Koncert otvorí vystúpenie predkapely Black Bull.

Arakain Memorial
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM