Lenka Fedorová Kultúra

Nenechajte si ujsť najlepšie košické akcie: Prehľad podujatí na aktuálny týždeň

Relaxu nikdy nie je dosť, čo tak si vyraziť do mesta? Prinášame vám prehľad zaujímavých akcií, ktoré by vám tento týždeň nemali uniknúť.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si ujsť najlepšie košické akcie: Prehľad podujatí na aktuálny týždeň
Zdroj: TASR

LEN SI POSPI MILÁČIK

20. februára 2017 o 19:30, Divadlo Grand

Predstavenie ponúka jedinečnú príležitosť vidieť známych slovenských hercov a herečky, ako Dianu Mórovú, Jána Koleníka, Tomáša Maštalíra, Jozefa Vajdu, Zuzanu Šebovú, ako aj Mariána Labudu ml.

KRÁĽOVNÁ ALŽBETA A MÓDA

Do 2. apríla 2017, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Bavorská princezná, česká a uhorská kráľovná, rakúska cisárovná a tiež manželka cisára Františka Jozefa I. To všetko vystihuje Alžbetu Bavorsku, známu tiež ako cisárovnú Sissi.

JEDLIČKA 2017 – ROCK & ROLL NIGHT

21. februára 2017 o 21:00, V-Klub

Či už máte po skúškach alebo vás ešte niektoré čakajú, odreagovať sa a vypnúť hlavu prospeje vždy. Jednou z možností je vybrať sa na najväčšiu párty košických vysokoškolákov, ktorá je známa viacerými stagemi, skvelou hudbou a dynamickou atmosférou. Párty na Jedličke aj tento rok otvorí letný semester vo veľkom štýle.

BON JOVI REVIVAL

24. februára 2017 o 20:00, ROCK HELL

Bon Jovi Revival je známa kapela, ktorá hrá vlastné a prevzaté songy prevažne od skupiny Bon Jovi. Jej leader sa v minulosti v médeiách ukázal ako skvelý imitátor Bon Joviho, a tak mu kamarátí pomohli vytvoriť zoskupenie, s ktorým dnes koncertuje.

HC KOŠICE – HC NOVÉ ZÁMKY

26. februára 2017 o 17:00, Steel Aréna

HC Košice opäť svojich fanúšikov pozývajú na domáci zápas proti HC Nové Zámky. Príďte podporiť domáci tím a ukážte, kto má najlepší Fanklub!

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM