Lenka Fedorová Kultúra

Nepreflákajte január doma: PREHĽAD top akcií v Košiciach

Najkrajšie sviatky roka i silvestrovské oslavy máme za sebou, nenechajte sa však stiahnuť gaučovou kultúrou. Vyrazte do ulíc a poďte sa baviť aj v januári!

Ilustračný obrázok k článku Nepreflákajte január doma: PREHĽAD top akcií v Košiciach
Foto: Tomáš Batiz

NAJKRAJŠIE VIANOCE S KOLLÁROVCAMI

6. januára 2017 o 16:30, Historická radnica

Vianočnú atmosféru v Košiciach pripomenie obľúbená kapela Kollárovci, ktorá robí svojou hudbou radosť už takmer 20 rokov! Vianočný koncert odohrajú v Historickej radnici, kde nebude chýbať pravá goralská atmosféra.

NOVOROČNÁ DISCO PÁRTY

6. januára 2017 o 21:00, HONOR cafe

Ak vám bolo málo na Silvestra a Nový rok, nič to. Príďte sa zabaviť do Honor cafe, kde vás bude čakať párty nabitá skvelou atmosférou.

TERASA PRE UKRAJINU

8. januára 2017 o 19:00, Kostol sv. Gorazda

Najväčšia košická mestská časť sa už po druhýkrát rozhodla usporiadať novoročný benefičný koncert. Ten venuje rodinám postihnutým vojnou na Ukrajine. Prijmite pozvanie do kostola sv. Gorazda.

PAPA KVÍZ – SÚŤAŽNÝ VEČER

9. januára 2017 o 19:00, Kasárne/ Kulturpark

Milujete súťaže? V Kulturparku tak na vás čaká večer plný zvedavých otázok a zaujímavých odpovedí. V príjemnom prostredí kaviarne sa tak zabavíte, niečo nové naučíte.

CHARLIE CHAPLIN /Ondrej Šoth/

10. januára 2017 o 19:00, Štátne divadlo Košice

Charlie Chaplin je legendou čiernobieleho plátna. Vo svojej dobe bol považovaný za jedného z najuznávanejších a najvšestrannejších filmárov. Bol to nielen geniálny komik a herec, ale tiež scenárista, hudobný skladateľ a režisér.

ŠTUDENTSKÉ DISCO

11. januára 2017 o 22:00, Jazz Club

Aj nový rok prinesie do Košíc množstvo skvelej hudby a dobrej zábavy. Už 11. januára sa môžete vybrať do Jazz Clubu, kde sa zabavíte na študentskej diskotéke.

NOVOROČNÝ KONCERT

12. januára 2016 o 19:00, Štátna filharmónia Košice

Štátna filharmónia Košice už 48. rok prispieva k hudobnému životu svojho mesta. Hudobný január tak podčiarkne aj jej novoročný koncert pod taktovkou Leoša Svárovského.

RYSAVÁ JALOVICA /Martin Kukučin/

15. januára 2017 o 19:00, Malá scéna

Príbeh, ktorý vďaka geniálnemu Jozefovi Krónerovi pozná snáď každý Slovák. Komédiu o dvoch kmotroch priblíži divadlo na Malej scéne už v polovici januára.

JURAJ HNILICA: KAŽDÉ RÁNO TOUR

20. januára 2017 o 19:00, Kasárne/ Kulturpark

Juraj Hnilica sa preslávil v talentovej súťaži s piesňou „Milujem našu Zem“, kde sa nakoniec umiestnil na tretej priečke. Teraz vyráža na špeciálne turné v štyroch mestách Slovenska a Česka. V metropole východu sa predstaví 20. januára.

NOVOROČNÝ KONCERT – „KOŠICKÁ ROZPRÁVKOVÁ POŠTA“

22. januára 2017 o 18:00, Historická radnica

Košická Rozprávková Pošta otvorí svoje dvere, aby rozdelila výťažok z Primátorského punču tým, ktorí to najviac potrebujú. Hosťami budú Nela Pocisková, Pavol Hammel i acapella G.O.D.S. spolu s moderátorom Richard HERRGOTT.

Titulné foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM