Viktória Botošová Krimi

Nepríjemná nehoda: Žena (40) nezvládala zákrutu, dostala šmyk, vtom sa zjavila tatrovka...

Žena (40) na dacii sa podľa policajtov, pravdepodobne zlou technikou jazdy, dostala do šmyku na zákrute. Zrážke sa už nepodarilo zabrániť, záchranári v akcii!

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemná nehoda: Žena (40) nezvládala zákrutu, dostala šmyk, vtom sa zjavila tatrovka...
Zdroj: TASR

Na ceste III. triedy medzi obcami Mokrance a Buzica, došlo k zrážke dvoch vozidiel. „Vodička (40) z Moldavy nad Bodvou viedla osobné motorové vozidlo značky Dacia Duster smerom na obec Buzica,“ informuje policajný hovorca, Alexander Szabó.

„Pri prejazde pravotočivou zákrutou pravdepodobne následkom zlej techniky jazdy, zišla s vozidlom tesne za okraj vozovky na trávnatú plochu, pričom v snahe vrátiť sa spať do svojho jazdného pruhu, sa vozidlo dostalo do šmyku a vošla do jazdnej dráhy nákladného vozidla značky Tatra T-815, ktoré riadil vodič (48) z okresu Košice-okolie,“ vysvetľuje Szabó.

Po náraze do Tatry osobné vozidlo odhodilo do priekopy. „Dychová skúška vykonaná u vodiča bola negatívna. Vodička bola po nehode prevezená RZP do nemocnice, kde jej bola odobratá krv na zistenie alkoholu,“ uvádza. Ako pokračuje, pri dopravnej nehode utrpela ťažké zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia. Na vozidlách vznikla podľa jeho slov, celková škoda vo výške 5 500 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM