Alexandra Kolínská Krimi

Nevideli ste niekde tohto dôchodcu? Štefan (72) sa rodine nehlási už viac dní!

Muži zákona hľadajú nezvestného Štefana Képesa (72), ktorý odišiel z domu nevedno kam. Odvtedy ju nik z blízkych nevidel. Pomôžte polícii pri pátraní.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste niekde tohto dôchodcu? Štefan (72) sa rodine nehlási už viac dní!
Zdroj: Policajný zbor SR

Nezvestnosť Štefana nahlásila dňa 18.10.2014 jeho nevesta Mária Képesová. „Nevesta uviedla, že jej svokor Štefan Képes je nezvestný od 08,00 hodiny dňa 17.10.2014, kedy odišiel z miesta trvalého bydliska v Moldave nad Bodvou na doposiaľ neznáme miesto,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Polícia pri pátraní po nezvestnom vykonala previerky v nemocničných zariadeniach v Košiciach, Moldave nad Bodvou a v Šaci, ako aj prehľadala verejne prístupné miesta v Moldave nad Bodvou bez kladného výsledku. Muži zákona po nezvestnom pátrajú a vykonávajú ďalšie úkony smerujúce k jeho nájdeniu. „Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri pátraní, nakoľko ide o staršiu osobu, ktorá trpí Alzheimerovou chorobou a doterajšie pátranie bolo doposiaľ neúspešné,“ dodal Szabó.

Osoba je 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má prešedivené krátke vlasy s plešinkou učesané dozadu a modré oči. Akékoľvek poznatky k nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na najbližšom útvare polície, alebo volať na linku 158.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM