Alexandra Kolínská Krimi

Nevideli ste niekde tohto maďarského kňaza? Polícia: Do Košíc prišiel so samovražednými úmyslami!

Muži zákona v Košiciach aj v Maďarsku vyhlásili pátranie po mníchovi z jezuitského kláštora. László (36) podľa polície odišiel okolo polnoci so strašným úmyslom.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste niekde tohto maďarského kňaza? Polícia: Do Košíc prišiel so samovražednými úmyslami!
Zdroj: Dnes24.sk

László Varga má 36 rokov a pôsobil ako mních v jezuitskom kláštore v Budapešti. Podľa polície je muž 180 cm vysoký, strednej postavy, váži cca 80 kg a má krátke hnedé vlasy. Popis oblečenia nie je mužom zákona známy.

„Menovaný odišiel dňa 27. januára 2015 v polnočných hodinách z budovy kláštora na ulici Horanszki č. 50 v Budapešti v Maďarsku so samovražedným úmyslom na Slovensko do Košíc a od tohoto dátumu nevie maďarský policajný orgán zistiť jeho súčasné miesto pobytu alebo pohybu. Nezvestný nemá pri sebe žiaden doklad totožnosti, kreditnú kartu ani mobilný telefón,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru SR alebo na známom bezplatnom čísle 158.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM