Alexandra Kolínská Krimi

Nevideli ste niekde túto dôchodkyňu? Jolana (73) z Košíc, sa rodine nehlási už viac dní!

Muži zákona hľadajú nezvestnú Jolanu Buchtovú (73), ktorá odišla na poštu. Odvtedy ju nik z blízkych nevidel. Pomôžte polícii pri pátraní.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste niekde túto dôchodkyňu? Jolana (73) z Košíc, sa rodine nehlási už viac dní!
Zdroj: Dnes24.sk

Jolana Buchtová, narodená 15.7.1941, odišla vo štvrtok 04.09.2014 v čase okolo 11:00 hod. z miesta trvalého bydliska v Košiciach na ul. Kaspickej 5 za účelom návštevy svojho lekára a výberu peňazí na pošte.** V čase o 13:00 hod. sa mala stretnúť s príbuzným na parkovisku za poštou na Spišskom námestí v Košiciach, kde však neprišla a mobilný telefón mala už potom vypnutý.**

Nezvestná sa doposiaľ domov nevrátila a zdržiava sa na neznámom mieste. Nezvestnosť oznámil v piatok 05.09.2014 o 09:00 hod. na OO PZ Košice-Nad jazerom starší syn nezvestnej.

„Hľadaná osoba je strednej postavy, 160 cm vysoká, krátke sivé vlasy (trvalá), šedo-zelené oči. Naposledy mala na sebe oblečené čierne nohavice, ružovú blúzku, biele sandále. Taktiež mal u seba OP, kartu poistenca, bankomatovú kartu Poštovej banky,“ povedal kapitán Anton Lenárt.

Akékoľvek informácie k hľadanej osobe oznámte na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na známom bezplatnom telefónnom čísle 158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM