Alexandra Kolínská Krimi

Nevideli ste niekde túto ženu (51)? Preštudujte si fotku a pomôžte polícii pri pátraní

Muži zákona žiadajú o pomoc pri pátraní po nezvestnej Helene Henkeľovej (51) z okresu Košice-okolie. Nezvestná odišla z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste niekde túto ženu (51)? Preštudujte si fotku a pomôžte polícii pri pátraní
Zdroj: Dnes24.sk

Košickí policajti pátrajú po nezvestnej Helene Henkeľovej (51) z Košického Klečenova v okrese Košice-okolie. „Menovaná je 160 cm vysoká, štíhlej postavy, prešedivené hnedé vlasy dlhé po plecia, zelené oči. Naposledy mala oblečený hnedý sveter, modré rifle, obuté čižmy nezistenej farby,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Nezvestnosť menovanej nahlásil dňa 29. novembra 2014 jej manžel Andrej Henkeľ ktorý uviedol, že jeho manželka Helena Henkeľová je nezvestná od 09,00 hodiny dňa 27.11.2014, kedy odišla z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto. K nezvestnej osobe polícia vykonala previerky v nemocničných zariadeniach v Košiciach, Moldave nad Bodvou a v Košiciach-Šaci, a na miestach verejnosti prístupných v Košiciach bez kladného výsledku,“ povedal Szabó.

Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri pátraní, nakoľko doterajšie pátranie bolo doposiaľ neúspešné. Akékoľvek poznatky k nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na najbližšom útvare polície, alebo volať na linku 158.

Foto: ilustračné

Nevideli ste niekde Helenu (51)?
1
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM