Lukáš Zavacký Správy

Niektoré ulice už majú kosbu za sebou: V Košickej Novej Vsi sa ale ešte neskončilo

V Košickej Novej Vsi momentálne prebieha kosba verejných priestranstiev. Niektoré miesta ju už majú za sebou. Na ktorých uliciach sa v nej bude pokračovať?

Ilustračný obrázok k článku Niektoré ulice už majú kosbu za sebou: V Košickej Novej Vsi sa ale ešte neskončilo
Zdroj: TASR

Kosenie berú ľudia skôr negatívne ako pozitívne, keďže ich zvlášť počas voľných dní prebudí zo spánku. Niektorí obyvatelia metropoly východu to už pocítili na vlastnej koži a určite neostali chladní, preto sa je lepšie na to pripraviť. V spomenutej mestskej časti sa s tretou etapou začalo len prednedávnom.

Podľa jej informácií sa najprv upravovala ulica Sv. Ladislava a okolie kostola s totožným názvom. Na rad potom prišiel cintorín s okolím a nakoniec Herlianska ulica. Od 14. do 15. júla sa bude kosiť Trnková, Furčianska, Brestová a Buková a od 18. do 20. júla Agátová, Vínová, Poľná. Nasledujúce dva dni priestory starého cintorína.

„Touto cestou chceme požiadať majiteľov osobných automobilov, aby parkovali svoje autá vo dvoroch, čím sa má predísť možným poistným udalostiam a škodám na súkromnom majetku. Novinkou je dočasné osádzanie značiek so zákazom zastavenia, aby boli počas kosby jednotlivé ulice bez zaparkovaných vozidiel,“ uvádza sa na webe Košickej Novej Vsi.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM