Alexandra Kolínská Od Vás

Nočná prechádzka, ktorá naháňa strach: Košičan ani netušil, čo ho na Alpinke prekvapí! FOTO

Nielen prechádzky za bieleho dňa môžu byť zaujímavé. Ak sa však vyberiete na tiché miesto za tmy, zážitky pôsobia oveľa strašidelnejšie. Pozrite sa, čo zažil Košičan na Alpinke.

Ilustračný obrázok k článku Nočná prechádzka, ktorá naháňa strach: Košičan ani netušil, čo ho na Alpinke prekvapí! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Prechádzky nie vždy dopadnú príjemne, ako aj v tomto prípade, kedy zážitok Košičana naháňa strach. „Incident sa stal vo štvrtok okolo 00:20, bol som na Alpinke sa prejsť,“ uviedol nám Košičan Erik Vito.

„Keď som bol cca 15–20 metrov od auta, tak som zbadal v diaľke dva obrysy, ktoré sa blížili smerom ku mne. Začal som utekať do auta a keď som dobehol a zatvoril dvere, zbadal som okolo auta dvoch vlkov/psov… neviem… jeden z nich vrčal, druhý nie. Keď som naštartoval, dali sa na útek smerom do lesa,“ povedal.

Zaujímalo nás, či šlo v tomto prípade skutočne o vlkov, preto sme zaslali fotografie podpredsedovi Obvodnej poľovníckej komory. „Kvalita fotografií je taká, aká je, je to fotené zrejme z auta. S vysokou pravdepodobnosťou sú to vlky. Ale či to náhodou nie sú dva nedospelé jedince nemeckého ovčiaka, alebo československého ovčiaka, to sa, samozrejme vylúčiť nedá. Výskyt vlkov v okolí Košíc je však bežný,“ povedal podpredseda Jaroslav Soroka.

Ak aj vy máte zaujímavé postrehy či zážitky z Košíc a okolia, neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese kolinska@global24.sk.

Foto: Erik Vito

FOTO: Nočná prechádzka Košičaná naháňa strach!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM