Zuzana Ročeňová Rôzne

Nová košická cesta, ale aj desivá nehoda OBRAZOM: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň

V Košiciach a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj tretí decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Pozrite si prehľad najklikanejších tém na našom spravodajskom portáli za uplynulý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Nová košická cesta, ale aj desivá nehoda OBRAZOM: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň
Zdroj: Dnes24.sk

Vážna dopravná nehoda. Podľa hovorkyne polície sa pri nej na rýchlostnej ceste R4 v Košiciach zranili štyri osoby… Viac o desivej nehode sa dočítate v našom článku – Vážna nehoda v Košiciach OBRAZOM: Vodička (39) s detskou posádkou vošla do protismeru, čelná zrážka s Audinou!

Na tieto chvíle len tak ľahko zrejme nezabudne. Počas prechádzky čelila desivým momentom. Na ženu z Košíc sa zrazu totiž vyrútil diviak – Mrazivé momenty počas prechádzky: Rozzúrený diviak zaútočil na Košičanku!

Druhú najväčšiu slovenskú nemocnicu vedie nový riaditeľ. Ladislav Rosocha na základe dohody s Ministrom zdravotníctva, odstúpil z funkcie – UNLP má nového riaditeľa: Pozrite, kto bude novou hlavou košickej nemocnice

Košice sprevádzkovali obidva smery novej cesty. Vďaka tomu sa už vodiči môžu bez problémov presúvať medzi západnou a južnou časťou Košíc. Komunikáciu však čakajú ešte kozmetické úpravy – V Košiciach dokončili novú obojsmerku: Zo západu na juh sa už dostaneme bez problémov

Na Vianoce sa teší každý z nás. Sú však aj takí, ktorí si to nemôžu dovoliť a tak košická Finančná správa usporiadala zbierku. Pozrite sa, koľko vecí a potravín sa im podarilo vyzbierať – Košickí colníci robia Vianoce bezdomovcom: Vyzbierali pre nich stovky kíl šatstva a nielen to!

Na Sídlisku KVP sa odohrala poriadna dráma. Podľa hovokyne trojica Košičanov na ulici zbila mladého muža a jeho manželku, ktorá ho bránila, jeden z nich kopol do brucha. Násilníkom hrozí basa – Trojica násilníkov dobila na ulici muža (26): Ratovala ho manželka, dostala kopanec do brucha!

Otázka bývania je stále aktuálna nielen pre mladých Košičanov. Na samotnú cenu bytov u nás určite vplýva aj to, koľko ich pribúda. Pozrite si zaujímavé čísla, ako to v našom okrese vyzerá s výstavbou – Pozrite si zaujímavé zistenia: Čísla, ktoré o výstavbe bytov v našom okrese povedia veľa!

Na prvom zasadaní nového zloženia mestského zastupiteľstva sme sa dozvedeli mená predsedov jednotlivých komisií. Tých máme v našom meste jedenásť. Čítajte viac – Funkcie predsedov už majú odklepnuté: 11 mien, ktoré budú v Košiciach šéfovať komisiám

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM