Tlačové správy

Nové alebo vynovené bývanie? Nechajte to na odborníkov

Túžite po novom byte? Oslovte realitnú kanceláriu a spoľahnite sa na svojho makléra. Chcete sa pustiť do výstavby rodinného domu? Vyberte z pestrej ponuky katalógových stavieb, prípadne si ho dajte naprojektovať.

Ilustračný obrázok k článku Nové alebo vynovené bývanie? Nechajte to na odborníkov
Zdroj: Dnes24.sk

Alebo plánujete zmenu svojho súčasného bývania? V tom prípade sa obráťte na bytového architekta, ktorý zhmotní vaše predstavy do grafického návrhu, od ktorého je to k realite už len na krok. Malý, ale zásadný krok, pretože väčšina ľudí na jeho vykonanie potrebuje pomoc. Najvýhodnejšie pre vás bude, ak vám pomocnú ruku podá silný a úspešný partner s dlhoročnými skúsenosťami. Takým je napríklad Prvá stavebná sporiteľňa, ktorá už 23 rokov pomáha občanom Slovenska bývať lepšie resp. bývať vo svojom. Za ten čas uspokojila viac ako 2 milióny klientov a do bývania poskytla viac ako 8 miliárd €.

Dôvera a porozumenie

Líder na slovenskom trhu stavebného sporenia veľmi dobre rozumie potrebám ľudí, ktorí túžia po krajšom, lepšom alebo po svojom prvom vlastnom bývaní. Preto v súčasnosti prichádza s úvermi bez zábezpeky nehnuteľnosťou až do výšky 50-násobku priemerného mesačného platu. Že neviete, koľko to vlastne je? Pre jednoduchšie narábanie s číslami a väčšiu zrozumiteľnosť sme túto sumu zaokrúhlili smerom nahor až na 45 tisíc €! Za tieto peniaze si dokážete kúpiť menší byt, stavebný pozemok či starší rodinný dom, a určite aj kráľovsky zrekonštruovať svoje súčasné bývanie. Pýtate sa, ako je možné, že vám vieme požičať tak veľa peňazí aj bez založenia úveru nehnuteľnosťou v prospech banky? My tomu hovoríme dôvera.

Bez zakladania nehnuteľnosti

Stačí, aby ste patrili k našim sporiacim klientom, alebo aby ste v PSS, a. s., či v inej banke v minulosti zodpovedne a načas splácali resp. splatili iný úver. A ešte, aby ste preukázali, že vaše príjmy sú dostatočne vysoké na splácanie úveru. To vás oprávňuje v PSS, a. s., požiadať o spomenutý úver na kúpu, výstavbu alebo obnovu bývania až do výšky 45 tisíc € bez toho, aby ste ho museli založiť bytom, rodinným domom alebo stavebným pozemkom. Pokojne si porovnajte, či vám za týchto podmienok požičajú niekde inde viac.Priaznivá bude aj úroková sadzba tohto vášho úveru. V porovnaní so spotrebiteľskými úvermi, ktoré sa často využívajú na obnovu bývania, je dva až trikrát nižšia.

Potrebujete ešte viac?

Pravda, ak chcete začať s výstavbou rodinného domu alebo ste sa rozhodli pre kúpu bytu presne podľa svojich predstáv, zrejme budete potrebovať viac ako spomenutých 45 tisíc €. V tom prípade vám odporúčame úver na bývanie z PSS, a. s., ktorý však už budete musieť založiť nehnuteľnosťou.

Viac informácií vám ochotne a bezplatne poskytnú obchodní zástupcovia PSS, a. s. Alebo nám zatelefonujte na 02/58 55 58 55 prípadne kliknite na www.pss.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM