Lenka Fedorová Správy

Novembrové potulky v réžii Milana Kolcuna: To najlepšie z Košíc!

Známy sprievodca si v novembrových potulkách posvieti na najzaujímavejšie miesta Košíc. Okrem toho prezradí svoje know-how i zaujímavé finty.

Ilustračný obrázok k článku Novembrové potulky v réžii Milana Kolcuna: To najlepšie z Košíc!
Zdroj: TASR

Známy sprievodca Milan Kolcun prevádza zvedavcov zákutiami mesta každý mesiac. Inak tomu nebude ani tentokrát. Druhý novembrový víkend bude tentokrát patriť téme To najlepšie z Košíc alebo Ako sprevádzať.

Najzaujímavejšie informácie o meste i spôsob, ako to podať. To všetko a ešte oveľa viac čaká návštevníkov novembrových potuliek. Získate know-how skúsených sprievodcov, dozviete sa zásady, ktoré pri sprevádzaní fungujú i finty, ktoré na turistov fungujú. Nebude chýbať optimálna trasa sprevádzania.

Potulky mestom sa konajú pre obyvateľov mesta i návštevníkov, avšak zakaždým ich čaká iná téma a trasa a zaujímavosti z histórie i súčasnosti Košíc priamo na mieste. Počas potuliek sa často môžu dostať na inak neprístupné miesta. Potulky sa konajú za každého počasia, väčšinou so začiatkom pri vedeckej knižnici.

Prehliadky s Milanom Kolcunom sa začínajú v piatok (10. novembra) o 15:30 a 17:00, v sobotu (11.novembra) o 10:30, 12:00, 14:00, 15:30 a v nedeľu (12. novembra) o 12:00, 14:00 a 15:30 hodine.

V sobotu o 11:00 sprevádza Zoltán Balassa v slovenskom jazyku, o 16:00 v maďarskom jazyku. V nedeľu sprevádza o 14:30 v slovenskom jazyku. V decembri sa môžu nadšení zvedavci tešiť na tému Dóm sv. Alžbety a jeho poklady. Organizátorom Potuliek je Mestské informačné centrum mesta Košice.

Foto. ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM